IOTA Vakfı'nın yeni tokeninin piyasa değeri %19.000 artış kaydetti!
IOTA Vakfı'nın yeni tokeninin piyasa değeri %19.000 artış kaydetti!

IOTA Vakfı’nın yeni tokeninin piyasa değeri %19.000 artış kaydetti!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – IOTA Vakfı’nın Shimmer Network’ü ve SMR tokeni 28 Eylül tarihinde piyasaya sürüldü. Lansmandan tam olarak bir hafta sonra, SMR tokeni 175 milyon dolar piyasa değeri elde etti.

SMR’nin 221 milyon dolarlık seyreltilmiş bir piyasa değeri var ve son 24 saat içinde işlem hacimlerinin %62 arttığını gördü. Yeni piyasaya sürülen Shimmer tokeni kripto borsası Bitfinex’in desteğini duyurmasıyla geçen hafta ilk büyük borsa listesine de giriş yaptı.

Shimmer IOTa’nın yerine geçecek mi?

IOTA’nın kurucu ortağı ve IOTA Vakfı başkanı Dominik Schiener, Twitter’da SMR token büyümesini şu sözlerle anlattı:

“Bunun yerine, piyasaya sürüldükten bir hafta sonra, piyasa değeri 0’dan 200 milyon dolara çıktık ve daha yeni başlıyoruz. “

0 dolardan yaklaşık 200 milyon dolara büyüme, neredeyse %19,000’lik bir artışa denk geliyor. Schiener, Shimmer’ın SMR tokeninin iyi bir başlangıç ​​yaptığına inanıyor.

IOTA’nın Shimmer için terk edilebileceği endişelerine yanıt veren IOTA kurucu ortağı, Shimmer ve IOTA’nın gelecekte bir arada yer alacağını belirtti. IOTA yol haritasını büyütmek ve hızlandırmak için birbirlerine katkı sağlayacaklarını vurguladı. Ayrıca, çoğu yükseltmenin IOTA’da sona ereceğini ve Shimmer’ın teknolojinin benimsenmesini kanıtladığını, doğruladığını ve artırdığını belirtti.

“Shimmer, IOTA’dan daha yüksek bir piyasa değeri elde ederse, bunu büyük bir başarı olarak görüyorum, çünkü kripto piyasası teknik yol haritamızın maksimum token kullanımı, benimseme ve rekabetçi bir L1 vaat ettiğini gerçekten kanıtlıyor.”

Shimmer, geliştiricilerin, Katman 1 (temel) ağ üzerinde sabit paralar, değiştirilemez tokenler (NFT) ve tokenleri gerçek dünya varlıkları dahil olmak üzere çeşitli tokenleri başlatmasını sağlayan ücretsiz bir ağ görevi görüyor. Planlanan Stardust yükseltmesi sayesinde, büyük bir yükseltme olan IOTA Identity yakında Shimmer ağının 1. Katmanında kullanılabilir hale gelebilir.

u.today 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin