IOTA, teknoloji fuarına giden birkaç hafta içinde değerini yaklaşık iki katına çıkardı
IOTA, teknoloji fuarına giden birkaç hafta içinde değerini yaklaşık iki katına çıkardı

IOTA, teknoloji fuarına saatler kala yükselmeye devam ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

IOTA, Almanya’da düzenlenen dünyanın en önemli teknoloji fuarlarından biri olan Hannover Messe’de yarın yer alacak. Bu fuarda büyük teknoloji şirketlerinden bazıları, standlarında IOTA’nın kullanım örneklerini sergileyecek. IOTA, teknoloji fuarında bir dizi şirketin kendi endüstriyel uygulamalarını sergileyecek olması nedeniyle, yarın fuarda ağır bir şekilde yer alacak.

Hannover Messe, dünyadaki en büyük sanayi fuarlarından biri

Hannover Messe, dünyadaki en büyük sanayi fuarlarından biri ve geçmişi 1947’ye kadar uzanmakta. Resmi web sitesine göre geçen yıl 6 bin 500 katılımcıya ev sahipliği yaptı, 70’i aşkın ülkeden 225.000 katılımcı çekti ve 5,6 milyon iş sözleşmesi sağladı.

2018 Hannover Messe, Almanya Başbakanı Angela Merkel ve Meksika Devlet Başkanı Enrique Pena Nieto tarafından açılacak. IOTA’nın kurucuları, Bosch, DXC, Deutsche Telekom, Accessec GmbH ve Fujitsu’yu da içeren pek çok şirketin kullanıma sunulacağını söyledi.

IOTA, teknoloji fuarına giden birkaç hafta içinde değerini yaklaşık iki katına çıkardı

IOTA Vakfı, 2015 yılında kuruldu. Vakfın kripto para birimi olan MIOTA, geçen yılın sonunda, piyasa değeriyle Ripple’i bile geride bırakan bir noktada patladı. Bu, şirketin yeni bir veri piyasası oluşturmak için 20’den fazla şirketle ortaklık kurduğunun açıklanmasının sonuncusuydu. Bu ortaklardan biri görünüşe göre Microsoft’tu. Ancak daha sonra ilişkilerinin resmi olmadığı ortaya çıktı.

IOTA (MIOTA) Hannover Messe’ye giden birkaç hafta içinde değerini yaklaşık iki katına çıkardı. Şu an 2,04 dolardan işlem gören IOTA, son 24 saatte yüzde 9 oranında bir değer artışı yakaladı. Fakat IOTA’daki bu yükselişin ne kadar süreceği belirsizliğini koruyor. IOTA‘da hacim verileri, mevcut fiyat eğilimini desteklese de sınırda dolaşıyor gibi görünüyor. IOTA’nın son 24 saatteki 87 milyon dolarlık piyasa hacmi, bir seviyede piyasa düzeltmesine yol açabilir.

IOTA Blockchain’i, Bitcoin’inkinden daha hızlı ve daha hafif

IOTA Blockchain’i, Bitcoin’inkinden daha hızlı ve daha hafif olacak şekilde tasarlanmış olanlardan biri. İşlemleri, doğrusal olmayan bir şekilde zincire ekler, madencilik işlemini küçük düğüm gruplarına devreder ve işlemlerin zincirden çıkarılmasına izin vererek, anında ve hiçbir ücret ödemeden işlemleri onaylar. Bu, özellikle de benzersiz değildir. IoT’un özel satış noktası, günlük hizmetlerin ve ev cihazlarının internet tarafından kontrol edildiği bir kavramın internete entegre edilmesi için tasarlanmasıdır.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Financemagnates

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin