IOTA Local Modifiers güncellemesini anlatıyor
IOTA Local Modifiers güncellemesini anlatıyor

IOTA tarihi bir anlaşma yaptı: IOTA fiyatı artışa geçti!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

IOTA tarihi bir anlaşma yaptı! IOTA Vakfı, Norveç’in en büyük finans şirketi DNB ile hemen yürürlüğe girecek bir anlaşma imzaladığını bildirdi.

IOTA tarihi bir anlaşma yaptı!

İki taraf, bir fırsat olarak adlandırdıkları veri gizliliği ve kişisel veri yönetimi etrafında Tangle teknolojisinin kullanımını araştırmaya başlayacak. Anlaşma kapsamında iki kuruluş, IOTA‘nın Tangle teknolojisinin mümkün kıldığı:

  • Yeni dijital inovasyon tabiatını araştırmak,
  • Veri pazarı sektöründe yeni iş modellerini birlikte oluşturmak ve keşfetmek,
  • Gizlilik ve kişisel veri yönetimini sağlamak,

için iş birliği yapacak. DNB, R3 konsorsiyumu ile bir süredir dağıtık defter teknolojisi (DLT) araştırıyor ve şimdi IOTA’nın Tangle teknolojisini kullanmayı umuyor. IOTA’nın Bosch ve Fujitsu gibi Global devlerle veri piyasası girişimleri yürüttüğü biliniyor. IOTA Vakfı’nın kurucusu David Sonstebo konuya yönelik şunları söyledi:

Norveç, toplumumuzun verimliliğini artıran en son teknolojik paradigma değişimlerini benimsemenin bir öncüsü oldu. Bu geleneği sürdürmek için Norveç’in en büyük finans kurumu ile çalışan DLT ve IoT ödemelerine öncülük eden IOTA Vakfı adına çok heyecanlıyım.

IOTA fiyatı artışa geçti!

IOTA’nın İş Geliştirme departmanı, bu işbirliği ile IOTA’nın, Avrupa’da 21 ülkeden Blockchain tabanlı uygulamaları başlatmak için imzaladığı Blockchain ortaklığının bir parçası olduğu için Avrupa’da yeniliklerin ön plana çıkacağından bahsediyor. Diğer yandan bugün Binance’de IOTA/USDT işlem çiftini platformuna ekledi. IOTA, yazım sırasında CoinMarketCap verilerine göre yüzde 14’ün üzerinde artarak 1,79 dolar seviyelerinden işlem görüyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Blockmanity

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin