IOTA nihayet yeni cüzdanı Firefly'ı piyasaya sürdü - işte yenilikler
IOTA nihayet yeni cüzdanı Firefly'ı piyasaya sürdü - işte yenilikler

IOTA nihayet yeni cüzdanı Firefly’ı piyasaya sürdü – işte yenilikler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yeni cüzdan, IOTA ilerlemesinin yaklaşan Chrysalis aşamasının meraklıları için bir “giriş noktası”dır. Peki onu özel kılan nedir?

IoT kullanım durumlarına odaklanan IOTA Vakfı, en son güncellemesi olan Firefly cüzdanını sundu.

Kullanılabilirliğin güvenlikle buluştuğu yer: Firefly

Resmi duyurularında IOTA Vakfı temsilcileri, son kullanıcı cüzdanlarının 2021’de tüm işlevleri birleştirmeleri gerektiğinden tüm kripto ekosisteminin en önemli noktası olmaya devam ettiğini vurguladı. Bu işlevler arasında: kripto depolama, takas, ticaret, NFT barındırma gibi özellikler yer alıyor. Böylece yeni Firefly bu iddialı hedeflere ulaşmak için tasarlanmıştır.

İlk olarak, Firefly parlak bir arayüze sahip sezgisel bir uygulama olarak tanıtıldı. IOTA’nın kurucu ortağı David Sonstebo, daha önce UX / UI tasarımı açısından Firefly’ın yeni standartlar belirleyeceğini iddia etti.

Firefly’ın her bir öğesi, günümüzde kullanıcıların kripto cüzdanlarıyla etkileşimde bulunurken karşılaştıkları zorlukları ortadan kaldırmak için tasarlandı. Mimarisi “modüler” olarak tanımlanmıştır ve bu nedenle anlaşılması kolaydır.

Şifreleme, yedeklemeler, taşınabilirlik: Firefly’daki yenilikler

IOTA Firefly’ın merkezinde iki Rust yazılı kitaplık var: biri uygulama geliştirme için, diğeri ise Stronghold adlı güvenlikten sorumlu olacak. Yeni cüzdan, şifreli yedeklemeler ve güvenli bellek alanları (yalıtılmış bellek yuvalarına yerleştirilecek hassas işlemler) ile korunmaktadır.

Firefly’ın işlemleri, selefi Trinity’den çok daha hızlı yetkilendirildi. Firefly kullanıcıları, patentli bir Stronghold yedeği ile birden fazla hesabı kolayca yönetebilir ve cüzdanlarını birçok cihazda geri yükleyebilir.

Geliştirme ekibi, sohbet ve iletişim yönetimi modülleri, NFT depolama ve sorunsuz cüzdan entegrasyonu dahil olmak üzere, yakında tanıtılacak olan sisteme sayısız eklemeler yapıyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin