IOTA Local Modifiers güncellemesini anlatıyor
IOTA Local Modifiers güncellemesini anlatıyor

IOTA Local Modifiers güncellemesini tanıtıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

IOTA bir Blockchain’e dayanmaz, Tangle’ı kullanır. Çünkü tokeni MIOTA’yı sürdürmek için daha iyi bir metodolojidir. Qubic, IOTA tarafından başlatılan en yeni projelerden biri. Bu proje, izlenen ve güvenli bir ortamda dış dünyayla güvenli bir şekilde iletişim kurmaya yönelik bir yaklaşımı güçlendiriyor. Qubic’in “dünyayı değiştirecek bir teknoloji” olduğu öne sürülüyor. Bugün ise IOTA Local Modifiers güncellemesini tanıtıyor.

IOTA’nın Qubic projesinin detayları

Qubic, karmaşık IoT uygulamaları ve yeni bir akıllı sözleşme türü oluşturmak için güçlü bir işlem platformu. Qubic, mevcut kripto para dünyasının ihtiyacı olan bir modele dönüşüyor. Eylül 2012’de Bitcointalk üzerine yazılan ilk Quorum-Based Coin düşüncesi ile tamamen aynı olmayan benzersiz bir sisteme dönüştürüldü. Artık mesajlaşma ve ödeme sistemi olarak hizmet vermek için bir çalışma protokolü bulunuyor. IOTA, bu proje ile akıllı sözleşme işlevselliğini sağlayacak. Herkesin uygulama geliştirmesi için merkezi olmayan bir platform oluşturulacak.

IOTA’ya göre, IOTA sözleşmesi, kripto dünyasıyla ilgili çözülmemiş sorunlara yardım etmek ve çözmek için yapıldı. Şüphesiz, IOTA, IoT mesajlaşma ve ödemeler için dünya çapında standart olma amacını taşıyor. Qubic’in dış dünyadaki verileri IOTA’nın Tangle ağına alabilecek bir sisteme de sahip olması bekleniyor. Örneğin; seçim sonuçları, hisse senedi fiyatları ve kişisel özellikler gibi veriler dışarıdan erişilebilir, okunabilir ve aktarılabilir olacak.

IOTA Local Modifiers güncellemesini anlatıyor

Bugün IOTA, Local Modifiers güncellemesini şu sözlerle tanıttı:

Bugün itibarıyla, etrafımızda birçok kripto para birimi sistemi var. Çoğunlukla ortak bir özelliği paylaşırlar: ağın tüm katılımcıları aynı defteri aynı şekilde yorumlar. Bu yazıda, yerel Local Modifiers fikrini sunuyoruz: ağın düğümleri, kendileri için yerel olarak mevcut olan çeşitli bilgilere bağlı olarak muhbirlerle farklı şekillerde etkileşime girebilir. Daha sonra böyle bir yaklaşımın güvenliği ve ölçeklenebilirliği arttırmaya izin verdiğini savunuyoruz.

IOTA, ekibin mevcut seçim algoritmasında bir iyileşme olup olmadığını güvenle söyleyebilmesi için Local Modifiers üzerinde daha fazla araştırma yapması gerektiğini belirtiyor. Bu seçim algoritması, geliştirildikten sonra önerilen IOTA seçim stratejisine dahil edilmeli.

IOTA (MIOTA) fiyat grafiği
IOTA (MIOTA) fiyat grafiği

IOTA (MIOTA) fiyat gelişimi

27 Haziran’da IOTA, Tether’ın iki kez üst üste yerini aldı ve piyasadaki sıralamasını  9. sıraya yükseltti. Kripto para daha sonra %7 oranında düşüşle CoinMarketCap’taki 9. sıralamasını kaybetti. Yazım sırasında ise IOTA, %9 oranında artışla 1,01 dolardan işlem görüyor. IOTA şu anda 2,8 milyar dolarlık piyasa değeriyle 9. sırada yer alıyor. Kripto para haftalık olarak ise %13,77 oranında değer kaybına uğradı.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin