IOTA fiyat tahmini: MIOTA, hangi yönde ilerleyecek?
IOTA fiyat tahmini: MIOTA, hangi yönde ilerleyecek?

IOTA fiyat tahmini: MIOTA, hangi yönde ilerleyecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – IOTA fiyat tahmini yazımızda, MIOTA cephesinde olan biteni birlikte inceleyeceğiz.

IOTA fiyatı yaklaşık 43 gündür düşüş eğiliminde ve dibe vurmuş görünüyor. Önümüzdeki günlerde, IOTA’nın ani direnç seviyesini aşarak yükseğe tırmandığını ve 5 Eylül’ün en yüksek seviyelerine ulaştığını görmesi muhtemel.

IOTA fiyat tahmini

IOTA fiyatı 5 Eylül’den 29 Eylül’e kadar %48 düştü ancak 1,18$ destek seviyesinin üzerinde sabitlendi. Fiyat hareketinin yavaş ve dalgalı olması, IOTA fiyatının 5 Eylül seviyelerine geri dönebileceğini ve geçici bir yuvarlak dip modeli oluşturabileceğini gösteriyor.

Bu nedenle, IOTA fiyatının 1,51 dolarda, ardından 1,74 dolarda bulunan direnç seviyesine doğru yükselişine devam etmesi muhtemel. Hatta bir ihtimal, IOTA fiyatı 1,99$’a veya 2$ psikolojik seviyeye kadar ilerleyebilir. Bu da toplamda %46’lık bir artış olabileceği anlamına geliyor.

Bu yükselişi MRI göstergesi satın alma sinyali vererek destekliyor. Yükseliş IOTA fiyatı için umut verici görünse de, yatırımcılar fiyat hareketinin dalgalı olduğunu ve muhtemelen aynı olmaya devam edeceğini bilmelidir. Pek olası olmasa da, IOTA fiyatı yükselmeden önce 1,18 dolar destek seviyesine doğru gerileme ihtimali de bulunuyor.

IOTA fiyatı 1,18 doların altında bir günlük kapanış üretmediği sürece yükseliş tezi bozulmadan kalacak. Bununla birlikte, bu desteğin kırılması altcoini muhtemelen 1,04 dolara düşürecek.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Çiğli mutlu son

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin