IOTA
IOTA'daki yeni gelişme, coin fiyatında sıçramaya neden olabilir mi?

IOTA’daki yeni gelişme, coin fiyatında sıçramaya neden olabilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Analiz — 10 Aralık’ta, IOTA Vakfı Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu, projenin yararına olacak şekilde geri kalan üyelerin oybirliğiyle aldıkları bir kararın ardından David Sønstebø’nun artık bunun bir parçası olmadığını duyurdu.

David, projenin kurulmasında ve ilk ekibi, vizyonu ve ekosistemi oluşturmada yardımcı olmuştu. Ancak, David’in çıkarları ile IOTA Vakfı’nın çıkarlarının önemli ölçüde farklılaştığı ortaya çıktı.

IOTA fiyatı kısa vadede bir sıçrama ile dengelenebilir

David Sønstebø ticari faaliyette önemli bir dayanak olmasına rağmen, IOTA Vakfı, sonuçta bu kararın aynı ekosistem için iyi olduğunu belirtiyor. IOTA fiyatı günlük grafikte önemli bir düşüş trendi içinde işlem görüyor ancak bir sıçrama için potansiyel taşıyor.

TD Sıralı göstergesi, 12 saatlik grafikte kırmızı dokuz mum şeklinde bir alım sinyali sundu ve bu da IOTA fiyatını 0,30 dolardan 0,618 Fibonacci seviyesine çekebilir. Diğer potansiyel fiyat hedefleri arasında 0.325 $ ‘da 0.5 Fibonacci geri çekilme seviyesi ve 0.35 $’ da 0.382 seviyesi yer alıyor.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin