IOTA 21 Nisan'da Chrysalis'e göçü başlatıyor
IOTA 21 Nisan'da Chrysalis'e göçü başlatıyor

IOTA 21 Nisan’da Chrysalis’e göçü başlatıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – IOTA Vakfı, önemli ağ geçişinin zaman çizelgesini doğruladı ve IOTA sahiplerini kimliğe bürünme dolandırıcılıkları konusunda uyardı.

IOTA DLT’nin teknik ilerlemesinin arkasındaki Almanya merkezli kar amacı gütmeyen kuruluş olan IOTA Vakfı, güvenlik ve teknolojik yönleriyle birlikte Chrysalis’e yaklaşan göçü kapsayan ayrıntılı bir gönderi yayınladı.

Tarihi Kaydedin: Chrysalis göçü 21 Nisan 2021’de başlıyor

IOTA Vakfı, bir blog yazısında paylaştığı son resmi açıklamasında, Chrysalis’e göçün 21 Nisan’da başlayacağını belirtti. İlk aşamada sahipler, borsalar ve emanetçiler altyapılarını hazırlayabilecekler.

Yükseltmenin kendisi 28 Nisan 2021’de etkinleştirilecek. Kullanıcıların tokenlarını eski IOTA cüzdanı Trinity’den kısa süre önce açıklanan Firefly’a taşımaları gerekmiyor.

IOTA sahipleri, en azından bir Coordicide etkinliği IOTA’nın veri yapılarına nihai ademi merkeziyetçilik getirene kadar bunu yapabilecekler. Kripto paralarını saklama hizmetlerinde (takas, cüzdan vb.) Depolayan IOTA sahiplerinin herhangi bir işlem yapmaları gerekmiyor: Hizmetler, aktarımı kendi adına gerçekleştirecektir.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin