IOST (IOST) DApp’larla Mainnet'i başlattı
IOST (IOST) DApp’larla Mainnet'i başlattı

IOST (IOST) DApp’larla Mainnet’i başlattı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

IOST ekibi (IOST) beklenen Mainnet projesinin yayınlandığını açıkladı. Platformda, 10 Mart tarihine kadar başlatılmaya hazır olan birkaç merkezsiz uygulama (DApp) da bulunuyor. Ağ, oyunlar, cüzdanlar, merkezi olmayan borsalar, stablecoin’ler ve diğer uygulamalar için tercih edilen platform haline gelmeyi planlıyor.

IOSToken (IOST) tanınmış şirketlerle ortaklık kurdu

DApp, 150’den fazla kuruluşun küresel ortak ağından yüzlerce kişi tarafından oluşturuldu. IOST ortakları arasında, Huobi, DDEX, iBank Dijital Varlık, CoinGekko, Nirvana Capital ve diğerleri gibi tanınmış şirketler bulunuyor. IOST Ceo’su Jimmy Zhong, lansman hakkında şunları söyledi:

Ağın gerçek değeri, yalnızca arkasındaki teknolojiye değil, onunla birlikte gelen uygulamalara bağlıdır. Sonuçta, sıradan kullanıcılar işletim sistemlerini seçmezler, günlük yaşamlarına en fazla verim ve keyfi getiren uygulamaları seçerler. Ağımızın lansmanı, birlikte çalışabileceğiniz birkaç DApp ile birlikte, IOST ekosistemi için önemli bir adımdır ve bunun, Blockchain teknolojisinin yaygın olarak benimsenmesi ve uygulanmasında olumlu bir rol oynayacağını umuyoruz.

IOST işlem mekanizması

IOST bir güvenilirlik kanıtı (PoB) fikir birliği mekanizması kullanır. Kararlaştırılan protokolü sürekli düğümleri döndürür ve üretimi engeller. Blok üretim komitesinde her 10 dakikada bir değişen 17 sandalye bulunuyor. PoB’de, her düğümde aşağıdakilere dayanarak “güven göstergesi” oluşturulur:

  • Düğümdeki IOST sayısı
  • Kazanılan token sayısı
  • Site hakkında yapılan olumlu inceleme sayısı
  • Önceki düğüm işlemleri

PoB, yüzlerce hatta binlerce düğümün işlem işleme doğrulanmasına her gün katılabildiği durumlarda ölçeklenebilirlik sağlar.

Ethereumworldnews

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin