Investa
Investa

Geleceğin yatırım platformu Investaco.in token ön satışına başlıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto bankacılık için blockchain tabanlı entegre platform olan Investa, 1 Mayıs 2018’de başlayacak olan token satışının ayrıntılarını yayınladı. Mobil finansal özgürlük için fintech, bankacılık ve kripto tekniğini tüketiciye ulaştıran platformun Eylül ve Aralık ayları arasında ana sürümleri yayınlandı ve 2018 boyunca kullanıma hazır hale getirildi.

Piyasanın durumu

Güvenilir finansal hizmetler platformlarının eksikliğinden rahatsız olan kripto topluluğu, basit alışveriş

yapmanın yanı sıra, kripto yatırımlarını kolayca yönetmek için güçlü bir yatırım paketi eksikliği duyuyorlar. Piyasada, kullanıcının güvenliğini ciddiye alan, yenilikçi hizmetler sunarken mobil olarak erişilebilen bir platform eksikliği var. Investa’nın devreye girdiği yerde tam olarak burası. Blockchain teknolojisinden ve akıllı sözleşmelerden yararlanan Investa, kullanıcı deneyimini göz önünde bulundurarak tasarlanan çok sayıda serviste kullanıcı deneyimini optimize etmek için tasarlanmış bir dizi özellik sunacaktır.

Platform, Kripto Bankamatik Kartları, ICO ETF Sepeti, Investa Launchpad, Investa Kurumsal
Finansman Platformu
, Kripto ATM Ağı, e-Cüzdan ve INV Borsa Platformu hizmet sunacaktır. Ayrıca Investa, KYC ve AML durum tespiti de dahil olmak üzere SEC’in 506.Kuralı Yatırımcı Akreditasyonu‘nu takip ederek, manuel doğrulamanın hızlı bir şekilde geri dönmesini sağlar ve başvuru sahibinin durumunu kontrol etmesi için kontrol paneli erişimini sunar.

 

INV Borsa Platformu

INV Platformu, INVESTA ekosisteminin içinde, kullanıcılarına para, kripto para ya da token değişimi yapabilmelerini ve tüm ürün ve hizmet paketlerine hızlı erişebilmelerini sağlayan çoklu ödeme ağ geçidi olacaktır. Platform, token satışının sona ermesinden 60 gün sonra başlayacak ve şunları sunacaktır:

  • Çoklu varlık uyumluluğu (INV Platformu tarafından kabul edilen ve blockchain ile uyumlu varlık).
  • Önde gelen Pre ICO (ön satış) etkin yatırımlar için ETF (kripto fonu varlık için yönetilen portföy)
  • En uygun döviz kuru ve işlem ücretleri.
  • Merkezi olmayan ve güvenli depolama.
  • ETF Sepet, Kurumsal Krediler, Launchpad, Varlık Yönetimi, INV Kartları, Havale hizmetleri gibi hizmetlere doğrudan erişim.

 

INV Token

INV tokeni, ERC-223 uyumlu Ethereum tabanlı bir akıllı sözleşme tokenidir. INV tokeni, herkese açık satışın tamamlanmasını takiben Investa tarafından verilecektir. Token sahipleri, Investa uygulaması üzerindeki tüm servisler için bir ödeme aracı olarak Investa platformunda INV tokeni kullanabilecek ve doğrulanmış gözetim altında diğer ICO ön satışlarından gelen tahsisatların alacağı Investa’nın kripto sepetine abone olacaklardır. INV yöneticileri. INV sahipleri ayrıca, küçük işletmelere ve diğer onaylanmış borç alanlarına borç vermek için, Enterprise ve Launchpad gibi programlarda tokenlerini kullanabilirler.

INV tokenkeri ayrıca Investa’nın toplantıları, INV roadshow ya da mindshare forumu gibi gelecek etkinlikler için bir ödeme aracı olarak kullanılabilir. Son olarak, INV, planlanan Investa ön ödemeli banka kartını Union Pay ağındaki herhangi bir satıcıda para gibi kullanılabilir.

 

INV token satışı

Investa, platformun gelişimini desteklemek ve 2018 boyunca sorunsuz bir şekilde kullanıma sunmak için kendi yerel ERC223 tabanlı INV tokenlerini satışa çıkaracak. Token Satışı sırasında, toplam 50.000.000 INV tokenin, 30.000.000 INV satına sunulacak. Token satışı boyunca, soft cap miktarına ulaşabilmek için en az 1.000.000 INV tokenin promosyon olarak dağıtılması planlanıyor.

Ön satış turu, 1 Mayıs 2018‘de başlayacak ve katılımcıların INV tokeni, % 60 ile % 30 arasında değişen indirimler ile  1 USD = 2,5 INV oranında alabileceklerdir. Bu aşamada 10.000.000 INV mevcut olacaktır. Ön satışa katılım, beyaz listeye dahil olan üyelerle sınırlı olacaktır ve yoğunluğu önlemek için abone başına kullanılabilir token tahsisleri sınırlı olacaktır. Ön satış sonrası, mevcut indirimler % 5 – %20 arasında olacak ve geri kalan 20,000,000 INV tokenleri  Genel ICO ile birlikte satışa sunulacak.

Daha fazla bilgi için Investa web sitesini ziyaret edebilirsiniz: http://investaco.in/

Sosyal ağlar

TwitterTelegramMediumFacebook

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin