Binance, öğrenciler için NFT kursu başlatıyor: Katılım ücretsiz…

Instagram, NFT için gün sayıyor: Bu eklenti çok ses getirir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto ekosistemi insanların hayatına birçok yenilik kattı. Geliştirilen sistemler sayesinde sosyo-ekonomik düzen ve daha fazlası değişkenlik gösterdi. Hatta ve hatta kripto dünyası kendi içinde farklı sektörler barındırdı. Bunun en iyi göstergesi için NFT’yi söyleyebiliriz. Değiştirelemez varlıklar için ise şimdi yeni bir dönem başlayabilir.

NFT teknolojisinin artan popülaritesi nedeniyle, hemen hemen her sosyal medya sitesi, bu özelliği platformuna entegre etme planlarını açıkladı ve aralarından en büyüğünün de aynı planlara sahip olması şaşırtıcı değil.

Günümüzün en çok kullanılan sosyal medya platformlarından biri olan Instagram, NFT için somut adım atmaya başladı. Platformun kurucusu olan Mark Zuckerberg açıklamayı bizzat kendisi yaptı. Yapılan açıklama ise kullanıcıları bir hayli fazla heyecanlandırdı.

NFT ne zaman Instagram’a gelecek?

Mark Zuckerberg, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada, NFT özelliğini sistemine entegre edecek firmalar listesine Instagram’ın da katılacağını açıkladı. Daha öncesinde de Zuckerberg, Facebook ürün tabanını NFT teknolojisine bağlı bir kavram olan Metaverse tabanına genişletmek için adını Meta olarak değiştirdi.

Milyarder, sosyal medya sitesi aracılığıyla NFT’leri basılabilir hale getirme niyetini açıkladı. Şu anda tam ayrıntı veremese de, sitede NFT’leri kullanma yeteneğinin olacağını ve yakın gelecekte “o ortamda bir şeyler basabileceğini” doğrulayabileceğini belirtti.

Geçen Aralık ayında, Instagram CEO’su Adam Mosseri, platformun aktif olarak NFT’leri araştırdığını belirtti. Financial Times ayrıca Meta’nın Facebook ve Instagram için NFT özellikleri üzerinde çalıştığını bildirdi.

cryptoslate


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin