INS Ecosystem airdrop yapacak.
INS Ecosystem airdrop yapacak.

Uluslararası etkinliklerle adından söz ettiren INS Ecosystem, airdrop yapacak!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

INS Ecosystem Nedir?

INS Ekosistemi, tüketicilere kolaylık sağlayarak üreticilerin doğrudan üreticilerinden daha ucuza yiyecek satın almalarını sağlayan merkezi olmayan bir blok zinciri tabanlı platformdur. 8,5 trilyon dolarlık global market pazarını bozmayı hedefleyen INS Ekosistem, perakendeci hakimiyetinin üstesinden gelmek amacıyla üreticileri doğrudan tüketicilerle buluşturuyor. INS Ekosistem, gelecekte ekosisteme katılma seçeneğine bakan bir dizi büyük üreticinin ilgisini çekti. Üreticiler doğrudan tüketicilere ürün listeleyip satabilecek, müşteri geri bildirimi kazanacak ve sadık müşterileri ödüllendirebilecek. INS Ekosistem’in akıllı sözleşmeler, güç sadakat programlarını ve yenilikçi blockchain kullanımını, verimli ve şeffaf bir tedarik zinciri sağlar. INS Coin, doğrudan üreticiden tüketiciye sadakat programlarına güç sağlamak için bir yöntem olarak hizmet vermektedir ve bir ödeme aracı olarak kullanılabilir.

25 Aralık 2017’de başlayan ICO’ya 20.000’den fazla katılımcı ile toplamda 60.000 ETH (41,5 milyon $) seviyesine ulaşarak tamamladı ve Amerikan Forbes tarafından 2018’in en iyi perakende trendi olarak seçildi.

  • INS’nin projenin ardında çok güçlü bir takım olduğunu ve bu durumun en iyi olduğunu anlayan INS, son zamanlarda A sınıfı bir CTO Pavel Scherbinin’i işe aldı.

Tüm bu gelişmelerle birlikte;

Mart ayında Londra’da, Mayıs ayında ise Milan’daki önemli etkinliklerde boy gösteren INS Ecosystem, airdrop tarihini duyurdu. Saatlerinizi ayarlayın: Büyük gün 2 Temmuz!

Peter Fedchenkov, Londra’daki Perakende Haftası’nda konuştu

INS Ecosystem’ın kurucusu Peter Fedchenkov, İngiltere perakende sektörüne öncülük eden liderleri bir araya gelen Retail Week Live 2018‘de (Perakende Haftası) açılış konuşmacısı olarak sahne aldı. 7–8 Mart tarihlerinde Londra’daki O2 Arena’da gerçekleşen Perakende Haftası, perakende sektöründeki dünya çapındaki uzmanlardan görüşmeler, panel tartışmaları ve oturumlara ev sahipliği yaptı. Peter, “Bakkal olmadan bakkal alışverişi neye benzerdi?” başlıklı bir oturumda amiral gemisi sahnesinde yer aldı.

"Bakkal olmadan bakkal alışverişi neye benzerdi?"
“Bakkal olmadan bakkal alışverişi neye benzerdi?”

Tüketici davranışları ve alışkanlıklarında pek çok değişiklik yaşanıyor. Özellikle Z kuşağı grubu, mevcut (tuğla ve harç) perakende modelini modası geçmiş ve eksik buluyor. Seçim eksikliği ve esneklik arzusu için pek az sabır ile, bu nesiller markalar ile anlık, doğrudan iletişim arıyorlar. FMCG üreticileri bunu biliyor ve sadece ürünlerini satmayı değil, ürünlerini pazarlamanın yeni yollarını arıyorlar. Bu nedenle, Direct-to-Costumer (Forbes tarafından 2018’de bir perakende trendi olarak tanımlandı.) dünyanın en büyük tüketici ambalajlı mal şirketlerinin gündeminde yer alıyor. INS Ecosystem, bakkal ve tüketim malları endüstrisi için DTC modelini tanıtıyor.

Peki nedir bu Perakende Haftası?

Sektörün liderleri için stok, ilham arayışı ve sektörle yeniden bağlantı kurmak için 150’den fazla dünya çapındaki konuşmacıyı perakende ve benzeri konularda bir araya getiren ve 48 saatten uzun süren bir etkinlik. Perakende Haftası, sadece inanılmaz konuşmacılar, atölyeler, yuvarlak masa toplantıları ve seminerler sunmaktan daha fazlasını sağlıyor. Aynı zamanda ziyaretçilerin tamamen yeni bir perspektiften perakende sektörünü görmelerini sağlayacak gerçekten eşsiz deneyimler sunuyor. Etkinliğe Coca-Cola, P&G, Henkel, Pepsico, Ferrero, L’oreal, KraftHeinz, Reckitt Benckiser gibi dev markaların temsilcileri katıldı.

Perakende Haftası'nda temsilcileriyle yer alan markalar
Perakende Haftası’nda temsilcileriyle yer alan markalar

INS Ecosystem, Londra’dan sonra Milan’da da tanıtıldı

Peter Fedchenkov’un bir sonraki durağı dünyanın önde gelen gıda inovasyon zirvesi Seeds & Chips idi.

Peter Fedchenkov Londra’daki etkinlikten kısa bir süre sonra Milan’daki Seeds & Chips zirvesinde konuştu. Dünyanın önde gelen gıda inovasyon zirvesi, Howard Schultz (Starbucks Yönetim Kurulu Başkanı) ve John F. Kerry (68. ABD Dışişleri Bakanı) gibi önemli konuşmacılarla büyük dikkat topladı.

Seeds & Chips
Seeds & Chips

Perakendenin geleceği… Bugün ve Yarın” isimli panelde sahne alan Fedchenkov, Milan’daki pek çok önemli konuşmacıdan yalnızca biriydi. Phil Lempert (The Lempert Report: SupermarketGuru Editörü ve CEO’su), Phil Kafarakis (Specialty Food Association Başkanı), Fabio Vaccarono (Google İtalya Yönetici Müdürü), Stephane Coum (Carrefour İtalya Operasyon Müdürü), Fabio Ziemssen (NX-FOOD (METRO AG) Gıda İnovasyon Müdürü) gibi perakende gıda sektörünün önde gelen isimleri, etkinlikte konuşan diğer kişiler olarak dikkat çektiler.

Bu konferansa katılmak, INS Ecosystem için ağın güçlendirilmesi ve projenin CPG ve perakende sektörü için Blockchain teknolojisinde lider olmak adına mükemmel bir fırsat olarak görülüyor.

Panel konuşmacıları
Panel konuşmacıları

Seeds & Chips hakkında

Seeds & Chips, dünya çapında düzenlenen en iyi gıda inovasyon etkinliği olarak biliniyor. Dünyanın dört bir yanından gelen pek çok isim, ulusal ve uluslararası yeteneklerini ve en ileri çözümlerini sergilemeye çalışırlar. Seeds & Chips, 15 bin 800’den fazla ziyaretçiyi ve 224’ü aşkın katılımcıyı bir araya getirdi.

Gıda yenilikleri, çiftlikten çatala kadar tüm gıda zinciriyle ilgilidir: Artan dünya nüfusu ve protein tüketimi, iklim değişikliği, mevcut kaynakların azlığı, sosyo-demografik değişiklikler, sağlığın korunması ve satın alma süreçlerinde pek çok değişiklik yaşanıyor. Zirvenin amacı, yiyeceklerin üretildiği, işlendiği, dağıtıldığı, iletildiği ve tüketildiği yolları değiştirmek.

Müjde: INS Ecosystem airdrop’una hazır olun!

INS Ecosystem ekibinin, destekçilerine önemli bir mesajı var.

Değerli INS Ecosystem Destekçileri,

INS Ecosystem projesine olan ilginiz ve güveniniz için hepinize içten teşekkürlerimizi sunmak isteriz.

Topluluğumuzu dinliyoruz. Gelen isteklerin ardından, satış sonrası aşamada INS projesinden haberdar olmayan ve satış sona ermeden INS tokenlerini satın alan, bize inanan destekçilerimiz için bir airdrop etkinliği başlatmaya karar verdik.

Bu, üç başarılı aylık airdroptan sonra, kalan 600.000 INS tokenin dağıtımı için kuralların değişeceği anlamına geliyor:

30 Nisan, 31 Mayıs ve 30 Haziran tarihleri arasındaki token satışı katılımcıları için planlanan 200.000 INS aylık airdrop yerine, 2 Temmuz 2018’de kalan tüm tokenleri (600.000 INS) tek seferde dağıtacağız.

Bu dağıtım, token satışı sırasında satın almayanlar da dahil olmak üzere tüm INS token sahiplerini ilgilendiriyor.

INS token airdrop’unu almak için, INS tokenlerinizi kişisel cüzdanınızda saklayın veya borsalarda daha fazla satın alın ve kişisel cüzdanınıza gönderin!

Lütfen borsalardaki (Binance, OKEx, vb.) cüzdanların airdrop için uygun olmadığını unutmayın. Airdrop için sadece kişisel cüzdanlar uygundur. INS tokeni airdrop’unu almak istiyorsanız, INS tokenlerinizi bir borsa üzerinde tutmayın.

INS Ecosystem: Yeni airdrop kuralları
INS Ecosystem: Yeni airdrop kuralları

Yeni Airdrop kurallarını özetlemek gerekirse:

  • INS tokeni airdrop’u ücretsizdir ve almak için kimseye ödeme yapmanız gerekmez. INS tokenlerinizi tutun ya da kazandığınızı en üst düzeye çıkarmak için kişisel cüzdanınızda satın alın ve saklayın.
  • Tüm INS token sahipleri (takım ve danışmanlar hariç), Aralık 2017’de token satışına katılmayanlar hariç olmak üzere INS tokeni için geçerli olabilir.
  • Nisan – Haziran 2018 için INS tokenlerinin toplam sayısı 600.000 INS’dir.
  • Airdrop 2 Temmuz 2018 tarihinde dağıtılacaktır.

Tüm uygun INS token sahiplerinin adresleri, günlük olarak rastgele bir zamanda taranacak ve INS tokenleri bakiyesine dayalı olarak verilecek.

Stake hesaplama

Airdrop stake’leri 3 ay boyunca (1 Nisan 2018 – 30 Haziran 2018 arasında) token bakiyeleri baz alınarak hesaplanacak.

Bir airdrop katılımcısının alacağı INS tokenlerinin tam sayısı aşağıdaki gibi hesaplanır:

  1. (Bir katılımcının stake’i) / (Tüm katılımcıların toplam tutarı) x 600.000 INS
  2. Her pay, 1 Nisan’dan itibaren 3 ay boyunca ortalama günlük bakiyeye göre hesaplanacaktır.
  3. INS token bakiyesi 30 Haziran 2018’de sıfırdan fazla olmalıdır. 30 Haziran 2018’de sıfır bakiye INS tokeni olan cüzdanlar, airdrop için uygun olmayacaktır.

Örnek hesaplama:

  • 1 Nisan bakiyesi: 1.000 INS
  • 15 Nisan: 500 INS alındı ve bakiye 1.500 INS oldu.
  • 20 Nisan: 1500 INS satıldı ve bakiye 0 INS oldu.
  • 10 Mayıs: 1200 INS alındı ve bakiye 1.200 INS oldu.
  • 30 Haziran bakiyesi: 1.200 INS

Hesaplama şöyle işliyor:

Örnek hesap tablosu
Örnek hesap tablosu

Detaylı bilgi için platformun web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Whitepaper için tıklayınız.

INS Ecosystem

Telegram GrubuTelegram Kanalı (Duyurular)

Web SitesiFacebookTwitterMediumReddit

 

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin