featured

İngiltere’nin önde gelen kulübü Liverpool, Metaverse dünyasına girişi bu şirketle yapacak!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dünyanın sayılı majör kulüplerinden biri olan Liverpool, meta dünyasında yaşanan gelişmelere uzak kalmamayı tercih etti. Daha fazla futbolsevere hizmet edebilmek ve yanında olmak için Metaverse dünyasına giriş yapıyor.

Aslında tam olarak Liverpool bu dünyanın içinde yer almayacak. Yaptığı anlaşma ve kurduğu ortaklıkla sanal giyim üzerinde odaklanacak. Bunun için ise Metaverse kavramını ortaya atan şirket ile çalışacak.

Premier League kulübü Liverpool FC Cuma günü, Meta dijital avatarları için bir sanal giyim koleksiyonunu piyasaya sürmek üzere Metaverse devi Meta ile bir ortaklık yaptığını duyurdu. Liverpool FC taraftarları sanal ürünleri Facebook, Messenger ve Instagram’daki Meta Avatars Mağazasından satın alabilirler.

Liverpool, avatar ürünler için Meta şirketini seçti

Herkesin bildiği gibi Facebook, 2021 yılının sonlarında adını Meta olarak değiştirmişti. Şimdi ise bu alanda daha çok çalışma yürüten şirket, dev ortaklıklara imza atıyor. Bunlardan biri de futbol kulübüyle oldu.

14 Ekim’deki resmi duyuruda Liverpool FC, Meta Avatars Mağazasında sanal ürünlerini piyasaya süren ilk Premier Lig kulübü olduğunu söyledi. Taraftarlar, dijital avatarlarını Liverpool FC (LFC) iç saha ve deplasman formaları ve ayrıca LFC etiketli yaşam tarzı koleksiyonu ile özelleştirebilecek.

Liverpool Futbol Kulübü’nde dijitalden sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Drew Crisp konuyla ilgili heyecanlarını şöyle dile getirdi:

“Kendi Meta Avatarlarımıza sahip ilk Premier Lig kulübü olmaktan inanılmaz heyecan duyuyoruz. Bu, küresel hayran kitlemizin Liverpool Futbol Kulübü ile dijital olarak etkileşim kurması ve kendi kulüp rengindeki avatarlarını yaratması için başka bir harika fırsat.”

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin