featured

İngiltere’den gayrimenkul ve blockchain açıklaması

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Birleşik Krallık’ın en büyük ticari gayrimenkul geliştirme ve yatırım şirketi, blockchain ile “kesinlikle” gayrimenkul işinde önemli bir rol olabileceğini söyledi..

Land Securities Group ya da Landsec, alışveriş merkezlerine ve perakende parklarına kadar 26.000.000 metrekare ticaret mülkiyetinin sahibi. Aynı zamanda Piccadilly Circus, Londra’daki Piccadilly Lights reklamcılığına da sahip.

CNBC’de yapılan bir röportajda, Landsec CEO’su Robert Noel’e blockchainin şirkette kullanıp kullanılmayacağı soruldu.

Robert Noel konu hakkında:

”Kesinlikle. Verdiğimiz hizmetlere ve bu servislerin sözleşmeye dayandırılmasına bakarsanız, sözleşme yasasını ve kiralama yasasını hızlandıran herhangi bir şey memnuniyetle karşılanacaktır.”

Sözleşmelerin İmzalanmasını Hızlandırabilir

Landsec’in hizmetindeki teknolojinin kullanımı ile özellikle sözleşmelerin imzalanmasını ve kapsamlı kağıt işi gerektiren işlemleri hızlandırmaya yardımcı olabilir.

Blockchain ile sürecin kendi bölümünü tamamladığında otomatik olarak uygulanan değiştirilemez bir sözleşmeye erişebilir. Noel, teknolojinin şirket için gerçek avukatlarda bir azalma anlamına gelmediğini iddia ediyor.

Günümüzde, blockchain ve dijital para birimlerinde çeşitli endüstrilerde ve farklı kullanım örneklerinde ön plana çıkmasıyla birlikte, endüstriler sağlayabileceği faydaları fark ediyor.

O kadar ki, hukuk firmaları, hali hazırda gerçekleştirdikleri manuel işlemler üzerindeki etkisini belirlemek için bu teknolojiyi deniyor.

Geçtiğimiz haziran ayında, Avustralya’nın en büyük hukuk firmalarından biri olan Allens, müşterilerine, avukatların, birbirleriyle çalışan organizasyonlar arasındaki güven eksikliğinden kaynaklanan iş modelinin geleceğinin, bilgisayarlar aracılığıyla tehdit edildiğini bildiren bir rapor gönderdi.

CCN

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin