İngiltere'de bir kilise 150 Bitcoin karşılığında satışa çıkarıldı.
İngiltere'de bir kilise 150 Bitcoin karşılığında satışa çıkarıldı.

İngiltere’de bir kilise 150 Bitcoin karşılığında satışa çıkarıldı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

İngiltere’de eski bir kilise 150 Bitcoin karşılığında satılıyor. Yedi odalı bir eve dönüştürülen tarihi yapı, Kuzey Doğu İngiltere’deki Durham eyaletindeki bir köy olan Middleton One Row’da yer alıyor.

Haberin yazıldığı esnada 150 BTC, 1.190.922 dolara denk geliyor.

Önde gelen emlak web sitelerinden biri olan Rightmove, 150 BTC’ye satılan “7 yatak odalı mülk” başlıklı bir ilan yayımladı. Ev Durham, Northern England’da bulunuyor. İlanda satıcının, Bitcoin’i ödeme yöntemi olarak kabul ettiği ifade ediliyor.

Listelenen ev eski St Laurence Kilisesi, 1871 yılına dayanan bir bölge kilisesiydi. Yerel basında çıkan bir habere göre kilise, Haziran 2012’de, kilise komiserleri tarafından resmi olarak kapatıldı. Kapatmanın sebebi olarak binanın restorasyon çalışmaları için çok pahalıya mal olacak yapısal sorunlar gösterildi.

coinnounce

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin