Brexit Parti lideri Bitcoin hakkında önemli açıklamalarda bulundu
Brexit Parti lideri Bitcoin hakkında önemli açıklamalarda bulundu

İngiltere’nin en büyük seyahat şirketi, artık Bitcoin kabul ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

İngiltere’nin en büyük seyahat yönetim şirketi, müşterilerden gelen talep arttıkça ödemeler için Bitcoin kabul ediyor. Bu hareket ayrıca perakende seyahat devinin ana şirketi Flight Center Group’un BTC’yi yakında şirket çapında kabul edebileceğini de gösteriyor.

İngiltere’nin en büyük seyahat yönetim şirketi, Bitcoin kabul ediyor

Corporate Traveller, İngiltere’nin en küçük seyahat yönetimi şirketiir. Şimdi Corporate Traveller, üçüncü taraf ödeme işlemcisi BitPay ile hizmetleri için Bitcoin (BTC) ve Bitcoin Cash (BCH) ödemelerini kabul edecek. Corporate Traveller’ın İngiltere Genel Müdürü Andy Hegley şunları söyledi:

Seyahat danışmanlarımız tarafından yapılan iş seyahatleri için Bitcoin’de ödeme seçeneği olarak müşterilerimizden artan bir talep tespit ettik. Ticari işlemlerimizi yönetmek için BitPay’i seçtik, çünkü Bitcoin veya Bitcoin Cash’i müşteriden alma ve hesabımıza para yatırma işlemlerini kolaylaştırıyor.

BitPay’i kullanarak, Corporate Traveller Bitcoin fiyatlarındaki dalgalanmaya maruz kalmayacak. Ancak şirket, Bitcon ağının hızından (10-30 dakika) faydalanmayacağından, BitPay’in GBP’ye yerleşmesi yaklaşık 2 iş günü sürecek. Sonuçta bu şirket için yalnızca bir başka ödeme seçeneğidir.

Corporate Traveller, İngiltere’de bir ilki gerçekleştirdi

Corporate Traveller’ın İngiltere Genel Müdürü Andy Hegley, açıklamalarına şu sözlerle devam etti:

Blockchain endüstrisi katlanarak büyüyor ve müşterilerimize Bitcoin ile ödeme yapma imkanı sunarken, Bitpay’dan sterlin cinsinden olan anlaşmamızın güvencesini vermekten heyecan duyuyoruz. Corporate Traveler’ın, İngiltere’de KOBİ’lere bu ödeme seçeneğini sunan ilk iş seyahat yönetim şirketi olduğuna inanıyoruz.

Corporate Traveller, İngiltere genelinde 20 noktada ofis işletmekte. Aynı zamanda, ana şirketi Flight Center Travel Group (FCTG), Avustralya’daki en büyük perakende seyahat hizmeti sağlayıcısıdır.

Bitcoinist

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin