İngiltere Premier Ligi, kripto para dünyası ile ilişkili olan futbolcuları arıyor
İngiltere Premier Ligi, kripto para dünyası ile ilişkili olan futbolcuları arıyor

İngiltere Premier Ligi, oyuncu transfer işlemlerini yakın gelecekte Bitcoin ile yapabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

İngiltere Premier Ligi, oyuncu transfer işlemleri için kripto paraları yakında kullanacak gibi görünüyor.

İngiltere Premier Ligi, kripto para dünyası ile ilişkili olan futbolcuları arıyor

Premier Lig, şimdiden “dahil olan” veya en azından kripto para dünyası ile ilişkili olan kulüpleri veya futbolcuları aramaya başladı. EToro’nun CEO’su İkbal V. Gandham’ın büyük yatırım şirketi, oyuncu transfer işlemlerinde kripto para kullanımının yakın gelecekte kaçınılmaz olduğuna ikna oldu.

Oyuncu transferleri alanında Blockchain’in kullanımının hayatını kolaylaştıracak. Çünkü teslim sürelerinin anlık ödeme kabiliyetleri ile karşılanmasını sağlayabilir, işlemleri daha şeffaf hale getirirken aynı zamanda son dakika gecikmelerini en aza indirir ve gerekli süreci basitleştirir. Genellikle farklı para birimleriyle ilgili olan uluslararası transferlerde daha fazla fayda ve kolaylık sağlayabilir.

eToro, birçok Premier Lig kulübü ile ortaklıklar kurmakla tanınıyor

İkbal V. Gandham, konuya yönelik şunları söyledi:

Yaklaşık altı ila on iki ay içinde, Premier Lig’de Bitcoin kullanarak tamamlanan bir oyuncu transferini göreceğimi hissediyorum.

eToro, Brighton, Newcastle, Southampton, Tottenham ve Cardiff gibi birçok Premier Lig kulübü ile ortaklıklar kurmakla tanınıyor. Ayrıca, yatırım şirketinin platformlarını tanıtmak için açıklanmayan bir miktarda Bitcoin’e para ödemiş olduğu da söyleniyor.

Bitcoinnews

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin