İngiliz futbol kulübü Liverpool’dan ses getirecek kripto hamlesi!
İngiliz futbol kulübü Liverpool’dan ses getirecek kripto hamlesi!

İngiliz futbol kulübü Liverpool’dan ses getirecek kripto hamlesi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – İngiltere Premier Lig kulübü Liverpool FC, forma sponsoru olarak kripto para sektöründe faaliyet gösteren bir firma arıyor.

Liverpool, dünyanın en büyük kulüplerinden biri

Liverpool FC, altı UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu bulunan ve zengin bir tarihe sahip olan Avrupa’nın en büyük futbol kulüplerinden biri. Takım ayrıca İngiltere Premier Lig’de 2. konumda ve yeniden şampiyon olma şansına sahip.

Liverpool’un şu anda Standard Chattered ile bir forma anlaşması var, ancak gelecek yıl sona eriyor. Bu yüzden kulüp bir sonraki sponsorluk sözleşmesi için fırsatları değerlendiriyor.

İkisi arasında bir uzatma da görülebilir ancak rapor, kulübün kripto firmaları da dahil olmak üzere yeni ortaklarla anlaşmaya çalıştığını gösteriyor. Şu anda görüşmelerde bulunan kripto şirketleri arasında bir kripto para birimi borsası ve bir Blockchain platformu bulunuyor.

Watford, Dogecoin ile anlaşmıştı

Bir dijital para birimi firmasıyla sponsorluk anlaşması, lig için yeni bir şey olmayacak. Bu sezon Watford FC, forma kolunda Dogecoin’i taşıyor. Ancak formanın önünde kripto sponsoru olursa bu İngiliz futbolu için bir ilk olacak.

Geçen ay Liverpool, hayranlarının satın alması ve sahip olması için bir dizi NFT başlattı. Ancak kulüp bunun üzerine bazı tepkiler de aldı.

Kripto sponsorlukları bir süredir spor dünyasına yavaş yavaş giriyor olsa da, birçok kişi bu tür anlaşmalara halen karşı çıkıyor.

bitcoinist


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin