Infinity Economics
Infinity Economics

Infinity Economics devrim niteliğinde dört özelliğini devreye soktu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin’den sonra tek genel merkezsiz Blockchain sistemine sahip olan Infinity Economics (DAO), toplam finansal ve ekonomik özelliklerle donatılan yeni bir para birimi ekosistemidir.

Infinity Economics Platform (IEP), finansal devrim niteliğindeki beş özelliğinden dördünü aktif hale getirdi.

Crowdfunding, Shuffling, Subscription, Escrow, Smart Contracts

Bu menüler ne anlama geliyor? Kısaca göz atalım.

Crowdfunding (Kitlesel fonlama ) | 07.04.2018 | AKTİF

Eğer hayata geçirmek istediğiniz bir projeniz varsa bunun için banka kredisi almanıza gerek yok.

Crowdfunding denilen menü sayesinde fikrinizi halka arz ederek hisse satışı yapabilir ve gerekli finansmanı ortaklarınız aracılığıyla sağlayabilirsiniz.

Shuffling (Harmanlama) | 14.04.2018 | AKTİF

Kullanıcıların mevcut hesaplar arasında rastgele bir eşleşme oluşturmak için fonlarını diğer kullanıcıların fonlarıyla hızlı ve verimli bir şekilde harmanlamalarını sağlayan özelliktir.

Subscription (Otomatik Ödeme) |  21.04.2018 | AKTİF

Kullanıcılar tarafından herhangi bir zamanda fesih edilebilecek tekrarlayan bir ödeme özelliğidir. Örneğin aidat ve fatura ödemelerinin otomatik yapılmasını sağlar.

Escrow (Emanet) | 28.04.2018 | AKTİF

Ticari işlemlerde satış şartları yerine getirilince, alıcı ödemeyi satıcıya bırakana kadar; coinleri tutarak güvenli ödeme yapılmasını sağlayan, emaneti serbest bırakacak olan sistemdir.

5 Mayıs 2018 tarihinde devreye girecek son menü ise Smart Contracts.

Smart Contracts (Akıllı Sözleşmeler)

Önceden belirlenen sözleşme koşullarını şartlara göre otomatik olarak yerine getiren özelliktir. Akıllı sözleşmeler bir işin akışının önceden planlanıp programlandığı uygulamalar şeklinde çalışıyor. Smart Contract yaratıldıktan sonra, ona kimse müdahale edip değiştiremiyor.

Son günlerde gündeme gelen Ethereum tabanlı ERC20 Akıllı Sözleşmeler’in yaşadığı sorunlar göz önüne alındığında Infinity Economics’in akıllı sözleşmelerinin önemi daha da artıyor. Infinity Economics, bu yeni teknolojiyi aceleye getirmeden takip ederek kusursuz bir şekilde kullanıcılarına sunuyor.

Infinity Economics Platformu, başlangıçtan beri yüzde yüz toplum liderliğindeki bir projedir. Bu, tüm toplum üyelerinin karar verme gücünün oy kullanma gücüne karşılık geldiğinin anlamına gelir. Bu yaklaşım Infinity Economics’i bir DAO (Merkezi Olmayan Özerk Organizasyon) yapar.

Platform geliştirmeden pazarlamaya ve dokümantasyona kadar tüm süreçler merkezi olmayan şekilde düzenlenmiştir. Güç tamamen kullanıcıların elinde. Bir Blockchain için tek tutarlı adil yaklaşım budur.

Infinity Economics Platformu (IEP) hata kaynaklarının ortadan kaldırılmasını sağlar. Platform kullanıcıların ve büyük yatırımcıların, geliştiricilerden ve kullanıcılardan bağımsız hareket etmesi için tasarlanmıştır. Tüm yeni özellikler E-Oylama Sistemi ile önceden koordine edilmiştir.

5 Mayıs tarihi yatırımcılar için neden önem arz ediyor?

Infinity Economics

IEP, benzersiz, özerk ve üstün teknolojiye sahip bir Blockchain sistemine sahiptir. Hız, güvenlik ve işlem ücretleri açısından rakipsizdir.

Büyük hacimli borsalar neden XIN’i listeleyemedi?

Eğer büyük borsalar IEP’nin tüm menüleri aktif olmadan önce alsalardı menülerin aktif olmasıyla birlikte kendi sistemlerini de en baştan güncellemek zorunda kalacaklardı. Bunu göze alamayacakları için menülerin aktif hale gelmesini beklediler.

XIN 5 Mayıs 2018 itibarıyla tüm menülerini aktif hale getiriyor. Bunun anlamı: Tüm büyük borsalar artık XIN’i rahatlıkla listeleyebilecekler. Infinity Economics, kripto para dünyası için büyük bir heyecan ve ümit olacak gibi görünüyor.

Infinity Economics Amsterdam’da Blockchain fuarına konuk oluyor

Dünyanın beşinci ve Avrupa’nın 1 numaralı ödüllü borsası BitBay, 4-5 Mayıs’ta Amsterdam’da Blockchain fuarını gerçekleştiriyor. Burada içeriğin ağırlıklı olarak Infinity Economics olacağını belirtmekte fayda var.

 

Ayrıca Xin’in listelendiği borsalara ulaşmak için aşağıdaki bağlantıları takip edebilirsiniz.

infinitycoin.exchange.com
coinwinex.com
sistemcoin.com
bitbay.net

Detaylı bilgi için platformun web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

 

 

Infinity Economics

FacebookTwitterYouTube

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin