Infinity Economics
Infinity Economics

Infinity Economics adını dünyaya duyurmaya devam ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Infinity Economics, dördüncü nesil bir finansal ekosistem olarak karşımıza çıkıyor. Uzun vadeli yatırım için ideal bir kripto para sunma adına ortaya çıkan Xin Coin; adil, şeffaf ve merkeziyetsiz olması yönünden fark yaratmayı amaçlıyor.

Bu özellikleriye Xin Coin, bir şirket tarafından yönetilmiyor; dünya genelinde bu projeye yatırım yapmış 28 bin kişilik komite üyesiyle 200 bin kişilik bir topluluğu temsil ediyor. Kararlar, oylama sistemiyle alınıyor.

Günde 367 bin 200 işlem

Infinity Xin, dünya para transfer hacmi dikkate alınarak 9 milyar adet üretildi. İşlemler 10 bloğun onaylanmasıyla güvenli hale getiriliyor ve ınırsız ölçeklenebilirlik potansiyeliyle günde 367 bin 200 işlemin yapılmasına izin veriyor.

An itibarıyla borsalarda dolaşan paraların ve Bitcoin’in kullandığı mevcut Blockchain sistemi, saniyede sadece dört adet transfere izin verirken Infinity Economics’in Blockchain teknolojisi saniyede 20.000 transfere izin vererek fark yaratıyor.

“Gelecek nesil kripto para birimi”

Bu özelliği başta olmak üzere, Infinity Economics’i gelecek nesil kripto para teknolojisi yapan pek çok işlem menüsü mevcut.

Bunlar şöyle:

  1. Kripto para transferi
  2. Veri/Belgeleme Alışverişi
  3. Elektronik Oylama
  4. Dijital Tesisler – Katılım Borsası
  5. Şifrelenmiş Mesajlar
  6. Müşterek Hesap İdaresi
  7. Hesap Yönetimi
  8. Anonim İşlemler

Ana uzantılar:

  • Merkezi Olmayan İsim Kayıtları
  • Merkezi Olmayan Piyasa
  • Paylaşılan Bellek Yeri
  • Merkezi Olmayan Kitle Fonlama
  • Merkezi Olmayan İnternet

Servisler:

  • Sub-Para Sistemi (Coinlerimiz)
  • Düşük Ödemeler / Mikro Servisler
  • Sahtecilik Koruma Sistemi
  • Merkezi Olmayan Krypto Bankası
  • Elektronik Piyasa Analizleri
  • Merkezi Olmayan Döviz Borsası
  • Akıllı Sözleşmler / Yapılar
Infinity Economics
Infinity Economics

CoinGecko Infinity Economics hakkında olumlu görüş belirtti

Kapsamlı veri tabanıyla pek çok özelliği bünyesinde barındıran CoinGecko, Infinity Economics hakkında yaptığı değerlendirmede şu ifadelere yer verdi:

“Infinity Economics basit bir Blockchain değildir. Yatırım yapılmış olan Infinity Economics, bütün umutlarla rüyaların birleştiği bir teknolojidir.”

CoinGecko’nun puanlamaları sonucu Xin için belirlediği potansiyel değer ise 1 Xin için 2.068,54 dolar.

Infinity Economics anket, oylama ve değerlendirmelerde kusursuz sonuçlar aldı

  • Dördüncü nesil teknolojinin özelliklerini barındıran Infinity Economics, zengin menüleriyle kullanıcılarının beğenilerine ve takdirlerine mazhar olmakta. Bunun en büyük kanıtı ise tanıtım çalışmaları, anket ve oylamalarda gösterdiği başarı.

Birkaç örnekle devam edelim:

  • Kripto Royalty’nin oylamasında, Top Blockchain Wallet (En iyi Blockchain Cüzdanı) kategorisinde Infinity Economics, açık ara birinci sırada kendine yer buldu.
  • IE’nin sıralamadaki en yakın takipçisi olan OptimusWay, IE veritabanını kullanarak cep telefonlarıyla Xin transferi yapılabilen bir yazılım geliştiren firmanın ve programın adı. Hatta bu yıl Almanya’da düzenlenen IE Toplantısı’nın biletleri de OptimusWay ile satışa sunulmuştu.
  • Infinity Economics yatırımcılarının Back Office ve Wallet’larında yapacakları işlemler, artık iOS ve Android tabanlı telefonlar üzerinden gerçekleştirilebiliyor.
  • Paycml Exchange’in “Hangi Coin’in eklenmesine öncelik verilmeli?” konulu anketinde oyların %96’sını alan Infinity Xin, ilk sırada yer aldı.
  • 1 milyar 339 kişinin yaşadığı Hindistan’daki yatırımcılara hitap edecek ve Nisan ayında faaliyete geçecek olan Bitindia borsasının yaptığı oylamada, ikinci sırada Infinity Xin yer aldı ve bu borsada listelenmeye hak kazandı.
  • Geçtiğimiz günlerde yatırımcılara yardımcı olmak için tasarlanmış bir araştırma platformu olan Coincheckup listelerinde de yer bulan Infinity Economics, her geçen gün daha büyük bir yatırımcı kitlesine ulaşmakta.
  • Sosyal medyada ekonomi haberleriyle tanınan Almanya menşeli FinanzNachrichten.de‘nin düzenlediği ve Siemens, Nestle, Volkswagen gibi ekonomi devlerinin yarıştığı derecelendirmede, Infinity Economics zirvede yer aldı.
  • Polonya basınında kripto para teknolojileriyle ilgili önemli haber kaynaklarından olan THE COIN dergisi, Infinity Economics ve partneri OptimusWay’e geniş yer ayırarak bu projeleri Polonyalı yatırımcılara tanıttı.

Yukarıda bahsi geçen gelişmelere ek olarak, Infinity Economics altyapısını kullanan veya  Xin kabul eden işletmelere her geçen gün yenileri ekleniyor. Bunlara örnek olarak; kendini kanıtlamış kripto paraların kullanıldığı ödeme sistemlerini, 161 ülkede faaliyet gösteren BitBay’i, gayrimenkuldaki klasik yatırım yöntemleriyle dijital ekonominin harmonik kombinasyonu üzerine inşa edilmiş olan uluslararası gayrimenkul fonu GENESIS ile sinema ve televizyon projelerine likidite sağlayan LiveTree kuruluşlarını sayabiliriz.

Ayrıca Xin’in listelendiği borsalara ulaşmak için aşağıdaki bağlantıları takip edebilirsiniz.

infinitycoin.exchange.com
coinwinex.com
sistemcoin.com
bitbay.net

Infinity Economics ile ilgili detaylı bilgi için web sitelerini ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca dün çevrimiçi olan IE LOCAL’a buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Sosyal medya ağları: FacebookTwitterYouTube

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin