Bitcoin fiyat hareketi 2019'u tekrarlıyor: Yeni yükseliş kapıda olabilir!
Bitcoin fiyat hareketi 2019'u tekrarlıyor: Yeni yükseliş kapıda olabilir!

İnanılmaz tahmin: Bitcoin 220 bin dolara fırlayacak!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin, zor kodlu tedarikinden fiyatına kadar neredeyse tüm yönleriyle matematiksel kodunu inşa etti ve aradaki her şey matematikte derinlemesine sürüklendi. İlk olarak Orta Çağ’da popüler olan eski matematik, Bitcoin tepelerini ve diplerini yüksek doğrulukla tahmin etmenin anahtarını içerebilir. Ve şimdiye kadarki sayı dizisinin nasıl takip edildiğine bakıldığında, bir kripto analisti bunun bir sonraki Bitcoin rallisinin zirvesini BTC başına 220.000 dolara çıkaracağına inanıyor.

https://twitter.com/crypToBanger/status/1161643820016164864?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1161643820016164864&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.newsbtc.com%2F2019%2F08%2F14%2Fbitcoin-math-fibonacci-crypto-price%2F

Analist, Bitcoin’in “sihirli bir matematik yolunu” takip ettiğini belirtiyor

Matematik, miktar, yapı, mekan ve değişimin incelenmesidir. Bu anahtar niteliklerin her biri bir şekilde Bitcoin’in merkezindedir. Miktar, kaç tane Bitcoin’in var olduğunu kodunu gösterir; Yapı Bitcoin’in kodunu ve Blockchain’i temsil eder, mekan teorik olarak son zamanlarda kripto varlığının kırdığı simetrik üçgen gibi grafik desenlerini temsil eder; ve değişim, fiyat hareketi ve değer değişikliği ile veya potansiyel olarak Bitcoin’in düzenli olarak planlanan halving’leri aracılığıyla temsil edilebilir.

Bitcoin için çok önemli olan matematiğin yanı sıra, tanınmış bir matematikçi tarafından orta çağlardan geliştirilen bir sayı dizisini kullanarak fiyatların ve diplerin doğru bir şekilde tahmin edilebilmesi mümkün olabilir mi?  Bir kripto analisti buna inanıyor ve sıra takip edilmeye devam ederse Bitcoin’in zirvesindeki bir sonraki hedefin BTC başına 220.000 dolar olacağını öne sürüyor. Analist, Bitcoin’in “Fibonacci sayıları tarafından yönetildiğini” ve “sihirli bir matematik yolunu” takip ettiğini söylüyor.

Bitcoin bu tahmine göre, 220.000 dolara yükselecek

Fibonacci dizisini kullanarak -önüne iki sayı ekleyerek bir sonraki sayıyı bulabileceğiniz bir sayı dizisi- analist, önceki her döngünün tabanının ve zirvesinin tahmin edilebilir olduğunu iddia ediyor ve aynı modeli takip ederseniz, BTC için bir sonraki mantıksal tepe noktasının 220.000 dolar olacağını göreceksiniz.

Bu hedefe ulaşıldığında patern, bir yandan da en üst hedefe ulaşıldıktan ve momentumun tersine dönmesinden sonra ulaşacağı bir dip sunuyor. Teoriye göre, bir sonraki Bitcoin dibi 36.000 dolar olacak.  Fibonacci dizisi popülerleştirildi ve nihayetinde “Orta Çağın en yetenekli Batı matematikçisi” olarak kabul edilen Leonardo Bonacci’nin adını aldı. Eserleri özellikle de Bitcoin, kripto ve finansal piyasalar söz konusu olduğunda bugün bile çok konuşuluyor.

Matematiğin Bitcoin ile bağlantısı göz önüne alındığında, tahmin doğrulanabilir

Fib oranları, fib geri çekme seviyeleri, fib spiralleri ve çeşitli varlıkların fiyat tablolarına uygulanan önemli Fibonacci tabanlı araçlar, önemli fiyat seviyeleri ve trend dönüm noktaları kullanılarak yüksek doğruluk derecesiyle tahmin edilebilir. Yatırımcılar bu araçları, üçgenler, kareler ve daireler gibi geometrik şekiller ve ticarette başarı oranlarını artırmaya yardımcı olabilecek teknik analiz yapmak için göstergeler gibi diğer matematik formlarıyla birlikte kullanır. Matematiğin Bitcoin ile bağlantısı göz önüne alındığında, analistin öngörüleri doğrulanabilir. Ancak Bitcoin’in Fibonacci dizisini izlemeye devam edip etmediğini yalnızca zaman gösterecek.

Newsbtc

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin