İlk tweet’ini satışa çıkaran Jack Dorsey, o parayla yapacağı Bitcoin hamlesini açıkladı: En yüksek teklif bir Türk’e ait!
İlk tweet’ini satışa çıkaran Jack Dorsey, o parayla yapacağı Bitcoin hamlesini açıkladı: En yüksek teklif bir Türk’e ait!

İlk tweet’ini satışa çıkaran Jack Dorsey, o parayla yapacağı Bitcoin hamlesini açıkladı: En yüksek teklif bir Türk’e ait!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Twitter CEO’su Jack Dorsey, platformda bugüne dek attığı ilk tweetinin satışından elde edilen gelirleri GiveDirectly’nin Africa Response kampanyasına bağışlayacağını söyledi.

Önce Bitcoin’e çevirecek sonra bağışlayacak

En büyük sosyal medya platformlarından biri olan Twitter’ın CEO’su Jack Dorsey, attığı ilk tweetinin satışından elde edilen geliri Bitcoin’e dönüştürecek ve bunu GiveDirectly’nin Africa Response kampanyasına bağışlayacak.

Hafta sonunun başlarında CryptoPotato, Jack Dorsey’in ilk tweetini satışa çıkardığını bildirmişti. Bu, bireylerin tweet’lerini değiştirilemez bir token (NFT) şeklinde tokenize etmelerine ve satmalarına olanak tanıyan bir platform aracılığıyla mümkün hale geldi.

En büyük teklif bir Türk’e ait

TRON’un kurucusu Justin Sun, tweet için 2 milyon dolar teklif etti.

Ancak şu anda, teklif şu anki oranlarda 2,5 milyon dolar veya kabaca 1630 ETH civarında bulunuyor. Teklif veren, TRON ağındaki ilk kamu oracle sistemi olan Bridge Oracle’ın CEO’su Sina Estavi.

Bugün, Dorsey, müzayedenin 21 Mart’ta sona ereceğini ve hemen ardından geliri Bitcoin’e çevirip GiveDirectly’nin Afrika Tepki kampanyasına göndereceğini duyurdu.

GiveDirectly, son derece düşük gelire sahip kişilere doğrudan nakit transferleri dağıtma konusunda uzmanlaşmış, kâr amacı gütmeyen bir kuruluştur.

Kenya, Ruanda, Liberya ve Malavi’de aşırı yoksulluk içindeki aileleri hedefleyen Africa Response girişimi, 125 milyon dolar toplama hedefine sahip ve şu anda yaklaşık 120 milyon dolar toplamış durumda.

Bu yazı ilk olarak Cryptopotato’da yayımlanmıştır.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin