İlk 100 içinde yer alan altcoin, piyasaya öncülük ediyor: Market yeniden canlandı

İlk 100 içinde yer alan altcoin, piyasaya öncülük ediyor: Market yeniden canlandı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasa değeri, yaşadığı stresten sonra yeniden 1 trilyon doların üzerine çıkabildi. Bu hafta içinde 1 trilyon doları aşağı yönde kıran piyasa sallantı da olduğunu gösterdi. Bazı altcoinler ise gün içi yaptığı değerlemeyle piyasayı tutmaya çalışıyor.

Haftalarca artan oynaklığın ortasında piyasa, Federal Rezerv başkanı Jerome Powell’ın açıklmasını bekliyor. 26 Ağustos’ta Wyoming’deki Jackson Hole’daki yıllık küresel merkez bankacılığı konferansında Powell konuşma yapacak.

24 Ağustos’ta CoinMarketCap’ten alınan verilere göre, şu anda küresel kripto piyasası değeri, gün içinde %0,29 artışla 1,028 trilyon dolar seviyesinde.

Nexo, HNT ve CHZ kripto piyasasına öncülük ediyor

Şu anda kripto piyasasına altcoin varlıkları daha fazla damga vuruyor. Neco platformunun yerel tokeni NEXO, şu anda piyasa değeri ile ölçülen ilk 100 kripto para birimi arasında en yüksek performansa sahip gösteren altcoin’lerden biri. 

İlk 100 içinde Helium en fazla değer kazanırken, CHZ ve NEXO takipte. Nexo, son 24 saatte %11,5’lik bir çıkış yakaladı. Öte yandan %9’u aşan Waves dikkat çekiyor.

Ethereum Merge bu sefer Nexo’ya etki etti

Geliştirme ekibi yaklaşmakta olan Ethereum (ETH) Birleştirmesi için stratejilerini tartıştığından beri NEXO tokeni yükselişte. 

Proof of Work (PoW) çatallarının oluşması durumunda Nexo dağıtım için lojistik ve yardımı değerlendirecektir. Ağ sağlamsa ve kullanıcılarına önemli miktarda değer sunuyorsa, Nexo çatallanmış tokenleri bu kullanıcıların hesaplarına gönderecek.

NEXO, yükseliş momentumu olduğu gibi devam ederse, önümüzdeki birkaç saat veya gün içinde 1.17 dolarda bulunan ilk büyük direnç seviyesinden yükselebilir.

Bitcoin ve Ethereum fiyatı

Son olarak, son 24 saatte %2’den fazla bir değer kazanan bir Ethereum var. Altcoin, direnç noktasını kırmak istiyor.

Bu arada, en değerli varlık Bitcoin (BTC) şu anda son 24 saatte marjinal olarak %0,54 ve önceki yedi gün boyunca %10,21 daha düştü.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin