İlginç bir tartışma: Bitcoin için eşini terketmiş
İlginç bir tartışma: Bitcoin için eşini terketmiş

İlginç bir tartışma: Bitcoin için eşini terketmiş

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bir Reddit kullanıcısı, BTC fiyatı ilk kez 60.000 $’a ulaştığında kar elde etmek için Bitcoin’lerini satmayı reddettikten sonra eşinin onu terk ettiğini iddia ediyor.

Bitcoin’i satmadı

“Karım bitcoin yüzünden ayrılıyor” başlıklı bir gönderiye göre. “u / Parking_Meater” kullanıcısı tarafından “r / Bitcoin” alt dizininde, ilk olarak 25 Mart’ta konu yer aldı. Adam Bitcoin’ini satmamasının ardından fiyat bu ayın başlarında 60.000 $’a ulaştığında eşi evi terketmiş.

Parking_Meater, karısının çok kızdığını ve onu daha fazla BTC alırken yakaladıktan sonra kendisini terk ettiğini açıkladı:

“Kız kardeşlerinin yanında kalmak için gitti. 60 bin’e satmadığım için çok kızdı ve sık sık beni azarlayarak fiyata baktı. Ona paraya ihtiyacımız olmadığını ve paramız olduğunu söylüyorum. Güzel yaşıyoruz. Ancak bugün beni yine BTC alırken yakaladı ve o kadar sinirlendi ki neredeyse bana vuruyordu! Şimdi çantalarını topladı ve kız kardeşlerinin yanına gitti.”

CryptoCompare verilerine göre, Bitcoin fiyatı ilk olarak 10 Mart’ta 09:00 UTC civarında 60.000 $’ı kırdı ve tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 61.749 $’a ulaştı.

cryptoglobe


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin