İkonik futbol kulübünün taraftar tokeni dolandırıcılık çıktı

İkonik futbol kulübünün taraftar tokeni dolandırıcılık çıktı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yatırımcılar, kötü şöhretli MUFC (Manchester United) taraftar tokeninin bir aldatmaca olduğunu açıklığa kavuşturdu. Bu, Ağustos ayındaki lansmanından sonraki ilk başarılı rallinin ardından geldi.

Lansmanından sonra, dolandırıcılığın arkasındaki palyaçoların bir airdrop yapacağını iddia ettiği Kasım ayına kadar projede herhangi bir güncelleme olmadı.

Token airdropundan sonra, MUFC’nin fiyatı, airdrop’u takip eden bir hafta içinde %600’ün üzerinde yükseldi. Ancak, büyük koşusuna tutunamadı ve günler sonra büyük düşüşler kaydetmeye başladı.

Bildirildiği üzere kripto para, Manchester United futbol kulübünün taraftarı olduğunu iddia eden rastgele programcıların çabalarıyla ortaya çıktı. Bir airdrop içeren agresif çevrimiçi pazarlama sayesinde, taraftar tokenin hayran kitlesi kısa sürede büyüdü.

Manchester United taraftar tokeni
Manchester United Fan Token

Hayranlara daha geniş erişilebilirlik, daha fazla işlevsellik ve daha düşük işlem maliyetleri sağladığını iddia eden grup, Binance Akıllı Zinciri (BSC) üzerindeki MUFC jetonunu yerel bir BEP-20 jetonu olarak yayınladı.

Ancak şimdi projeye bakıldığında, her şey bunun büyük bir kripto para dolandırıcılığından başka bir şey olmadığını gösteriyor.

Manchester United taraftar tokeninin ardındaki dolandırıcılık ortaya çıktı

Fan tokeni hakkındaki gerçek, airdroptan günler sonra ortaya çıktı. Sosyal medya platformlarında MUFC tokeni hakkında hızlı bir arama, uzun bir dolandırılmış müşteri listesi ortaya çıkarıyor.

Bir Twitter kullanıcısına göre, ikonik İngiliz kulübünün resmi Marka Koruma ekibi, projenin hiçbir şekilde Manchester United ile bağlantılı olmadığını doğruladı.

Kasım ayında proje, kripto para izleme web sitesi ConGecko’ya bir listeleme talebiyle başvurduklarını iddia etti. Ancak proje şu ana kadar platformda listelenmedi.

CoinMarketCap başlangıçta parayı listeledi, ancak yatırımcıları bunun bir dolandırıcılık olabileceği konusunda uyardı.

Yatırımcılara proje hakkında çizelgeler ve gerçek zamanlı veriler sağlayan bir borsa olan CoinCodex, Manchester United Fan Token’ı (MUFC) bir aldatmaca ilan etti. Platform daha sonra taraftar tokenini kaldırdı.

Cryptocurrency Exchange Platform CoinBase de MUFC’yi desteklemediklerini belirten bir uyarı yayınladı.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin