İklim değişikliğiyle mücadele eden bu Metaverse şimdi tokenini de çıkarıyor
İklim değişikliğiyle mücadele eden bu Metaverse şimdi tokenini de çıkarıyor

İklim değişikliğiyle mücadele eden bu Metaverse şimdi tokenini de çıkarıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Uzun süredir dünya gündeminde olan İklim değişikliğinin tahmin edildiğinden daha hızlı gerçekleştiği dile getiriliyor. Next Earth, tamamen demokratikleştirilmiş, bir DAO tarafından kontrol edilen ve diğer platformlarla birlikte çalışabilen bir Metaverse inşa ediyor, bununla kalmıyorlar. Next Earth ayrıca gelirinin %10’unu The Ocean Cleanup, Amazon Watch, Kiss the Ground ve SEE Turtles gibi çevreci girişimlere bağışlamayı taahhüt ediyor.

Next Earth’ün kurucusu Gabor Retfalvi’nin açıklaması şu şekilde:

“Bugünün gerçek düşmanı iklim değişikliği. Bu projeyle sadece kendi çabalarımızı değerlendirmekle kalmayıp, daha ilk saniyeden itibaren daha önemli amaçlara bağış yapmaya başlama fırsatına sahip olduğumuzu daha en başında fark ettik.”

Next Earth, çevresel girişimlere 800.000 doların üzerinde bağışta bulundu

Next Earth, token ön satışını 22 Ocak 2022’de başlatmaya hazır ve NXTT tokeni,27 Ocak’ta piyasaya sürülecek. En az 100$ değerinde araziye sahip olan herkes katılabilir ve NXTT sahipleri için ek bonuslar ve ödüller bulunuyor. Bu yeni platform, arazi mülkiyetine bakış açımızı değiştirmeyi ve yeni bir sürdürülebilir, merkezi olmayan ekonomiler çağını başlatmayı amaçlıyor.

Next Earth, NEIP’ler (Sonraki Dünya İyileştirme Önerileri) adlı ilk teklif dizisini yayınlamaktan heyecan duyuyor. Bu öneriler, platformun geleceğini şekillendirecek ve onu herkes için değerli bir kaynak haline getirmeye yardımcı olacak.

Peki tüm bunlar insanlık için ne anlama geliyor?

Bu, en acil sorunlarımızdan bazılarını çözmeye yardımcı olması için metaverse gerçekliklerini kullanabileceğimiz yeni bir çağın eşiğinde olduğumuz anlamına geliyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin