İki ünlü kripto şirketinden, yeni Bitcoin ödeme çözümü
İki ünlü kripto şirketinden, yeni Bitcoin ödeme çözümü

İki ünlü kripto şirketinden, yeni Bitcoin ödeme çözümü

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kanadalıların perakende ödemeler için yeni bir kripto para birimi çözümüne erişmesi bekleniyor. Bu bilgi, iki tanınmış Kanadalı kripto şirketi olan Coinberry ve Cyclebit tarafından 12 Ağustos’ta yayınlanan bir basın bülteninde duyuruldu. Bu, kripto kullanıcılarının Bitcoin ve kripto para ödemeleri yapmalarına yardımcı olacak.

Kanadalılar yeni Bitcoin ödeme çözümüne sahip olacak

Basın açıklamasına göre, Kanada’daki en popüler kripto para yatırma platformlarından biri olan Coinberry, yeni bir kripto-perakende ödeme işleme çözümü sunmak için Cyclebit ile ortaklık kurdu. Bunu yapmak için Cyclebit, dünya çapında 250.000’den fazla POS terminali uyguladıktan sonra uzmanlığından yararlanacak. Coinberry, teknolojik çözümleriyle çalışacak ve ülkedeki kripto kullanımının artırılmasına yardımcı olacak.

Bu, şirketin hükümetlere ve piyasadaki diğer şirketlere güvenilir kripto çözümleri sunmaya devam ettiğini gösteriyor. Yeni ortaklıkla, gerçek dünya POS işlemlerinin kabul eden herhangi bir satıcıda kripto para birimi cinsinden ödemelerin gerçekleşmesi mümkün olacak. Coinberry’nin kurucusu ve CEO’su Andrew Poliakov, konuya yönelik şöyle yorum yaptı:

Her zaman müşterilerimize güvenilir kripto para birimi ve istisnai değer sağlayan Blockchain çözümlerini sunmak için yenilikçi yollar arıyoruz. Yeni ortaklıkla güvenilir teknoloji omurgamızdan yararlanmanın sektördeki büyümeyi hızlandıracağına inanıyoruz.

Dünyadaki birçok perakende mağazası Bitcoin’i kabul etmeye başlıyor

Cyclebit, şirkete dünya çapında büyük bir ün kazandıran bir ürün sundu. Şu anda dünya çapında ayda yaklaşık 1 milyon işlem ve yılda 1 milyar dolarlık kart ödemeleri gerçekleştiriyorlar. Yeni hizmet, 13 ve 14 Ağustos 2019’da gerçekleşecek olan Blockchain Futurist konferansı sırasında Kanada’da gösterilecek ve halka tanıtılacak. Toronto’da firmalar, yeni sistemin nasıl çalıştığını ve kullanıcıların yararlarını açıklayacak.

Cyclebit North America’nın kurucu ortağı olan Pirani, çözümü Kanada’ya genişletmeye karar verdiklerinde hemen açıkladıkları bu çözüm için en iyi ortak olarak Coinberry’i aradıklarını bildirdi. Pirani, “Sınırları zorladığı bilinen ve kullanıcıların şeffaflığı ve güvenirliği ile bizle benzer düşünen insanlarla çalışmak istedik.” dedi.  Dünyadaki birçok perakende mağazası dijital varlıkları kabul etmeye başlıyor. Kriptol para birimleri birçok ülkede genişliyor ve kullanıcılar ve yatırımcılar dijital varlıklarını harcamak için farklı yollar arıyor.

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin