Şok: Binance’ten sert hamle geldi! Binlerce kişi etkilenecek
Şok: Binance’ten sert hamle geldi! Binlerce kişi etkilenecek

İki ödeme devi, kripto planlarını durdurma kararı aldı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Geleneksel ödemelerin piri olan Mastercard ve Visa, piyasadaki havayı bahane göstererek bazı işlemleri askıya aldı. Son zamanlarda düzenleyicilerin daha sık ortaya çıkması şirketleri rahatsız ediyor. Aslında daha iyi bir düzenlemenin olması kripto endüstrisindeki kara bulutları ortadan kaldıracak.

Düzenleyiciler bir yol belirlememesi ve olaya dahil olması süreci biraz daha çıkmaza sokuyor. Bu nedenle kurumsal şirketler güvenilir ortam arıyor. Amerikalı iki dev şirket de bunlardan biri olarak öne çıkıyor.

Dünyanın önde gelen dijital ödeme devleri Mastercard ve Visa’nın kripto gelişmelerini duraklattıkları bildirildi. Reuters tarafından paylaşılan bir habere göre, her iki şirkette kararlarını bu yönde aldı. Raporda, ABD ödeme devlerinin kripto ödeme çözümleri sağlamak için kripto şirketleriyle yeni ortaklıklar kurmadığını söyledi.

Kripto planları bir başka baharı mı kaldı?

Visa ve Mastercard’ın en azından piyasa koşulları iyileşene kadar kripto ile ilgili hizmetlerin başlatılmasını zor olduğunu belirtti. Dijital ödeme devleri, hizmetlerini başlatmaya devam etmeden önce kripto piyasasında yasal incelemenin kolay olmasını bekliyorlar.

Visa sözcüsü, kripto para sektöründeki yüksek profilli şirketlerin son zamanlarda çöküşünün, kriptonun ödemeler ve finansal hizmetler için ana akım bir araç haline gelmesi için hala gidecek uzun bir yolumuz olduğunu hatırlattığını söyledi.

Mastercard sözcüsü ise, kriptonun altında yatan teknolojiye (blok zinciri) odaklanmaya devam edeceklerini belirtti. Sözcü bunu finans sektöründeki mevcut sorunları çözmek ve daha verimli sistemler oluşturmak için kullanacaklarını söyledi.

cryptoslate


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin