Silk Road kurucusundan “akıllara zarar” Bitcoin tahmini!
Silk Road kurucusundan “akıllara zarar” Bitcoin tahmini!

İki meşhur yatırımcıdan Bitcoin tahmini: Rekor geliyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Geride kalan birkaç ay boyunca Bitcoin ve diğer kripto paraların fiyatında kayda değer gerilemeler görüldü. Haziran ayında 14 bin doları yeniden yakalayan BTC, neredeyse yüzde elli geriledi ve 7 bin 700 dolar seviyesini gördü. Wall Street’ten iki ünlü yatırımcı, yatırımcıları sevindirecek bir Bitcoin tahmini için birleşti.

Bitcoin yatırımcıları için hayli üzücü geçen döneme karşın pek çok tanınmış yatırımcı ve uzman, Bitcoin’in yeniden yüksek seviyelere çıkması için yalnızca birkaç ay beklememiz gerektiği görüşünde.

Ortak Bitcoin tahmini: 2021 başında 20 bin dolar!

Haziran ayında, herkes Bitcoin’in 20.000 dolar için yeniden yola çıktığını düşünmeye başladı. Lider kripto para biriminin birkaç ay içinde %300’den fazla yükselmesiyle sektör yeniden alevlendi. Fakat söz konusu yükselişten beri kripto para sektörü dramatik şekilde durağanlaştı.

Ancak uzman yatırımcı Mike Novogratz’a göre hiçbir şey bitmiş değil.

CNN’den Julia Chatterley’nin First Move programı için konuşan eski Wall Street yatırımcısı, Bitcoin’in 18 ay içinde 20.000 doları göreceğini söyledi. Söz konusu Bitcoin tahmini gerçekleşirse Bitcoin fiyatı %150’lik bir artış yakalamış olacak.

Bir diğer uzman yatırımcı Travis Kling, kısa süre önce Novogratz’ın tahminine çok benzer bir yorumda bulunmuştu. Eski Point72 portföy yöneticisi, önde gelen kripto para biriminin tüm zamanların en yüksek seviyesini görmek üzere olduğunu ifade etti.

Kling, Yahoo Finance’e verdiği yakın tarihli bir röportajında, 2020’nin sonlarında veya 2021’in başlarında Bitcoin fiyatının yeni rekorunu kıracağını ifade etti.

Peki Bitcoin fiyatı nasıl artacak?

Gözle görülür düzeyde perakende yatırımcı eksikliğiyle karşı karşıya olan Bitcoin’in, yeniden rekor kırması için neye ihtiyaç duyduğu merak ediyor olabilirsiniz. Novogratz’ın bazı teorileri var.

Ağustos ayında Novogratz, kurumsal katılımın, 8.500 ila 14.000 dolar arasında bir konsolidasyondan sonra Bitcoin fiyatını yükselteceğini söylemişti.

Galaxy Digital CEO’sunun uzun süredir devam eden bu tezi, Bakkt gibi çözüm sağlayıcıların da sektöre girmesiyle, kurumların daha önce görülmemiş büyük miktarda sermaye akışını Bitcoin piyasasına getireceği yönünde.

CNN ile yaptığı bir başka röportajıda ​​Novogratz, Bitcoin’i destekleyebilecek makro eğilimlere de eğilmişti: Negatif faiz oranları, jeopolitik huzursuzluk ve merkezi sistemlerdeki güvensizlik.

Sizce bu Bitcoin tahmini gerçekleşecek mi? Görüşlerinizi yorumlarda bizimle paylaşın.

newsbtc

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin