İki majör altcoin pazartesi günü öne çıktı: Yatırımcılar mutlu mu?

İki majör altcoin pazartesi günü öne çıktı: Yatırımcılar mutlu mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Daha yüksek seviyelerde tutunmak için mücadele eden pazar liderleri, kripto ticaretinde kararsızlık yaşıyor gibi. Ancak satış baskısındaki ani artış, daha önceki kazanımları baltaladı. Bu da Bitcoin ve Ethereum’da devam eden konsolidasyonu uzattı.

Listelenen ilk 100 kripto para birimi olan Axie Infinity ve Cronos, bugün en yüksek kazancı gösteriyor. Bununla birlikte, Celo ve Trust Wallet Token en çok kaybedenler oldu.

Kripto pazarındaki son toparlanmanın ortasında diğer öne çıkan iki majör altcoin ise Litecoin ve Shiba Inu oldu. Peki bu para birimlerinde son durum ne?

Majör altcoin’lerde son durum

Kripto para piyasaları en son ABD tarım dışı istihdam rakamlarına tepki vermeye devam ederken, Litecoin haftaya başlamak için altı ayın en yüksek seviyesine yükseldi. Token, Mayıs ayından bu yana en yüksek noktasına tırmanarak art arda ikinci bir seans için yükseldi. Shiba Inu da Pazartesi günü kayda değer bir kazanç elde etti.

Litecoin fiyatı

Majör altcoin, art arda ikinci kez tırmanırken Pazartesi günü altı ayın en yüksek seviyesine çıktı. Grafiğe bakıldığında bugünkü ralli, tokenin 82.70$’lık direncin ötesine geçmesiyle geldi.

Buna ek olarak, 14 günlük göreceli güç endeksi (RSI) 66.00 seviyesinde kendi tavanını da geçti. Endeks, 24 Kasım’dan bu yana en güçlü noktası olan 68.43’te seyrediyor.

Shiba Inu fiyatı

Dogecoin katili, Pazartesi günü üç haftanın en yüksek seviyesine çıktı. Bu çıkış piyasada önemli kazanç olarak dikkat çekti.

Bugünkü kazanımların bir sonucu olarak majör altcoin, şu anda 11 Kasım’dan bu yana en yüksek noktasında işlem görüyor ve önemli bir direnç noktasına yakın duruyor. RSI 56.00 işaretinde kendi direnç seviyesine yaklaştığında gelir. Şu anda endeks 55.39’da seyrediyor.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin