İki kritik gösterge alım sinyalleri vermeye başladı: Boğaya geri dönüş mü?
İki kritik gösterge alım sinyalleri vermeye başladı: Boğaya geri dönüş mü?

İki kritik gösterge alım sinyalleri vermeye başladı: Boğaya geri dönüş mü?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Mayıs ayının başındaki güçlü satışların ardından konsolide olan Bitcoin ve Ethereum ile kripto para piyasasında yeni yükseliş sinyalleri görülmeye başlandı.

Ethereum’un “Merge” olarak bilinen olay için artık tarih belli oldu. Vitalik Buterin, Ağustos ayını işaret etti. Bu blok zincirin mevcut iş kanıtı konsensüsünden bir hisse kanıtı modeline geçeceği zaman olacak.

Teknik ve blok zinciri veri analizi açısından, göreceli güç göstergesi (RSI), tarihsel olarak uzun vadeli yatırım getirilerinden önce gelen bir döneme girdi. Rekt Capital, Ocak 2015, Aralık 2018 ve Mart 2020 de dahil olmak üzere RSI daha önce bu seviyeye ulaştığında ve tersine döndüğünde, piyasa için bir dip olduğunu gösteriyor. Geçen hafta piyasa uzmanı Lark Davis alım şanslarının geldiğini açıkladı.

Öte yandan GlobalBlock analisti Marcus Sotiriou, blockchain analitik firması Glassnode’dan gelen verilerin, Bitcoin’in blockchain üzerindeki tüm sahiplerin ortalama maliyetinin altında bir bölgeye yaklaştığını gösterdiğini açıkladı. “Daha önce, Bitcoin bu bölgeye girdiğinde dört satın alma fırsatı sundu” dedi. Uzman, “Her iki gösterge de kripto para piyasalarının içinde bulunduğumuz bu ayı piyasasında dibe yakın olabileceğini gösteriyor” diye ekledi.

Düşüş ihtimalini unutmayın

Popüler Bitcoin eleştirmeni Peter Schiff, bunu yatırımcılar için klasik bir boğa tuzağı olarak nitelendirdi. Son Twitter gönderilerinden birinde Schiff, şöyle diyor:

“Bitcoin’in bu kadar iyi dayanmasına şaşırdığımı itiraf etmeliyim. Ama kendini beğenmiş #HODLers’a kapılmayın. Piyasa yatırımcılara düşüşlerde satın almak için asla bu kadar zaman vermez. Bu, bir sonraki büyük düşüşten önce mümkün olduğunca çok sayıda alıcıyı çekmek için bir yükseliş tuzağı olabilir.”


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin