LUNA için kritik seviye! Fiyat hangi yönde kırılacak? Fiyat analizi
LUNA için kritik seviye! Fiyat hangi yönde kırılacak? Fiyat analizi

İki gündür şov yapan altcoin kritik eşikte: Hangi yönde kırılacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – LUNA fiyatı, 104,85 dolarlık zirve seviyeleri test ettikten sonra Perşembe günü bir miktar baskı ile karşı karşıya.

LUNA, son üç seansta %30’dan fazla arttı. Ocak sonunda 43,49 doların en düşük seviyelerini test ettikten sonra fiyat şimdiye kadar neredeyse iki katına çıktı.

Defiance Capital’in kurucusu Arthur Cheong’a göre LUNA fiyatındaki yükselişi, ABD dolarına sabitlenmiş tokeni TerraUSD (UST) aracılığıyla en az 1 trilyon dolar veya daha fazla değerde merkezsiz stabilcoin pazar alanını etiketlemesinden kaynaklanıyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Artan sermaye girişi ve genel kripto piyasası rallisi, stabilcoin’in yukarı yönlü hareketini destekledi.

LUNA yukarı yönlü kalmaya devam edecek mi?

LUNA 27 Aralık’ta 106,29 dolarla elde edilen rekor seviyelerin ötesine geçmek için çaba gösteriyor ancak çarşamba günü 104,85 dolara dokunduktan sonra geri çekildi. Şimdi, fiyat hafif bir olumsuz görünümle 93 dolar ve 99 dolar gibi çok dar bir aralıkta hareket ediyor.

LUNA fiyatı için ilk aşağı yönlü hedef, 87,40 dolarlık yatay destek çizgisine yerleşti.

Ayrıca, yukarıda bahsedilen düşük seviyeden uzayan yükselen trend çizgisinin kırılması, 71,04 dolarda 50 günlük EMA’ya (Üssel Hareketli Ortalama) doğru yeni bir satış turunu tetikleyebilir.

Öte yandan, seansın zirvesinin üzerinde belirleyici bir kapanış, 106,29 dolarlık rekor zirveleri test etmemizle sonuçlanabilir.

Teknik göstergeler

RSI: Günlük Göreceli Güç Endeksi, fiyatın daha yüksek seviyelere çıkması nedeniyle 28 Şubat’tan bu yana negatif ayrışma gösteriyor.

MACD: Hareketli Ortalama Yakınsama Iraksaklığı orta çizginin üzerinde yükseliş görünümüyle işlem görüyor.

Bu haberin yazıldığı esnada LUNA/USD, gün içinde %3,42 düşüşle 95,9 dolardan işlem görüyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin