Günlük aktif adres sayısı alarm verdi: Ethereum 500 doları geçecek mi?
Günlük aktif adres sayısı alarm verdi: Ethereum 500 doları geçecek mi?

İki güçlü Ethereum eğilimi trendin yükseliş olduğunu öneriyor – hangi seviyeler beklenmeli?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum, son birkaç gündür Bitcoin’in yükselmesiyle birlikte  güçlü bir yükseliş yaşadı. Geçtiğimiz yedi gün içinde, ETH 370 dolardan 410 dolara çıkarak %10’un üzerinde değer kazandı.

Boğa trendlerini destekleyen temel ve zincir içi trendler olduğu için ETH’nin daha da yükselmesi bekleniyor.

Zincirdeki eğilimler Ethereum için yükseliş diyor

Zincir üzerindeki eğilimler yükselmeye devam ettiği için Ethereum’un önümüzdeki zaman dilimlerinde yükselmesi bekleniyor. Bir blockchain analiz firması olan Santiment, kısa süre önce aşağıda görülen grafiği paylaşarak madencilerin satış yapmadığı halde aktif ETH adreslerinin sayısının arttığını gösterdi:

“Ethereum’un 420 dolarlık fiyat engelini tekrar aşma arayışı için iyi haberler olduğu gibi kötü haberler de var. İyi haber şu ki, madenciler satış yapmıyor ve yaratılan yeni  ETH adreslerinde büyük bir artış var. Önceden var olan adresler faaliyette bir artış gösterdi. Kötü haber şu ki, sosyal duyarlılık coşkulu bir bölgede sınırlanıyor ve günlük aktif mevduatlar da büyük bir şekilde sıçrama yapıyor.”

Ethereum

ETH teknikleri de olumlu durumda

Önde gelen kripto para birimi için teknikler de olumlu durumda. Bir trader geçtiğimiz günlerde, 395 $’ın üzerindeki bölge ile 490 $’a doğru bir hareketin giderek daha olası hale geldiğini ifade etti. Diğer analistler de benzer bir duyguyu paylaşıyor.

390-400 dolar aralığında temel direnç seviyelerinin üzerinde Ethereum geçişi, boğa durumu için çok önemlidir. Bu bölgenin üzerinde tutulan ETH, önümüzdeki haftalarda daha fazla değer artışı gerçekleştirebilir.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin