Analist, BTC fiyatı 30K görmeden önce tahmini alım yeri paylaştı

İki gösterge Bitcoin fiyatını yukarı taşırken, piyasa hala tam ısınmadı mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para birimlerinin kralı Bitcoin, yılın başından bu yana çok sayıda kritik direnci geçti. Coingecko’ya göre, kripto para şu anda haftalık zaman diliminde %14 arttı. Ayrıca şu an fiyat yine 23.000 doların üzerinde duruyor. Bu da BTC’nin kriptonun yükselişini sınırlayan 22.000 dolar ve 23.000 dolar direnç seviyelerini aştığını gösteriyor.

Bitcoin gıpta ile bakılan 23.000 $ sınırını aşarken, göstergeler altcoin kralı için yeni bir zirveye işaret ettiğinden tüm gözler Ethereum’un (ETH) fiyatına takılıyor.

Hem Ethereum hem de Bitcoin diğer üst düzey altcoin’lerle birlikte büyük kazançlar elde ettiğinden, kripto para birimlerine ilişkin yatırımcı duyarlılığında tam bir U dönüşüne tanık oldu. Bu, tüm kripto pazarının neredeyse her açıdan yeniden canlanmasına yol açtı.

CoinMarketCap’e göre, yazının yazıldığı sırada, tüm kripto para piyasasının mevcut piyasa değeri 1,053 trilyon dolardır.

Bitcoin fiyatı, zincir analizi ile yükseliyor

Twitter’daki birçok konuşmacı, devam eden Bitcoin (BTC) artışının çok hızlı olduğundan ve çok yakında silineceğinden emin. Bununla birlikte, CryptoQuant’ın doğrulanmış yazarı, boğalar için en az iki güvenilir göstergenin harika göründüğünü söylüyor. 

Zincir üzerinde üst düzey bir veri sağlayıcısı olan CryptoQuant ekibi tarafından vurgulanan son analizinde Dan Lim, Bitcoin (BTC) fiyatının gerisinde kalan iki gösterge gösteriyor.

Bugün, 21 Ocak 2023’te, Bitcoin (BTC) büyük spot borsa platformlarında kısa bir süreliğine 23.330 dolara sıçradı. Bu nedenle, 19 Ağustos 2022’den beri görülmemiş seviyeleriyle beraber beş ayın yeni zirvelerini belirledi.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin