featured

İki altcoin, ilk 100 içinde öne çıkıyor: Kazançlar rakiplerini gölgede bıraktı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki varlıkların çoğu hala düşüş eğiliminde olsa da, Decred (DCR) ve Tron (TRX) öncülüğünde bazı dijital varlıklar önemli başarılar kaydediyor. Genel bir kırmızı renk kendini belli etse de öne çıkan altcoinler yer alıyor. İki altcoin ise ilk 100 içinde daha çok kendini gösteriyor.

Spesifik olarak, ödeme tokenı ve protokolü Decred, önceki 24 saat içinde %15.38 arttı ve şu anda 67 dolardan işlem görüyor. Bu alanda ikinci en iyi performans gösteren Tron, 24 saat içinde %8,04 değer kazandı ve 22 Nisan’da CoinMarketCap’ten alınan verilere göre şu anki fiyatı 0,068 dolar.

24 saatlik en iyi performans gösteren iki altcoini %3,59 ile üçüncü sırada Kyber Network Crystal v2 (KNC), dördüncü sırada %3,08 artışla Theta Fuel (TFUEL) ve fiyatı artan beşinci sırada Polygon (MATIC) izliyor.

Decred ve Tron’un diğer başarıları

İlginç bir şekilde, her iki altcoin hafta boyunca önemli ilerleme kaydetti. Decred yedi gün öncesine kıyasla fiyatında %24.61’e kadar yükseldi. Tron ise yayın saatinden önceki yedi gün içinde %10.43 oranında arttı.

Tron, 22 Nisan’da resmi Tron blok zinciri kaşifi Tronscan tarafından tweetlenen bir tabloya göre, 58 milyar doları aşan ve artmaya devam eden rekor kıran zincir üzerindeki toplam değeri ölçüyor.

24 saatlik fiyat artışının arkasında ne var?

Faaliyetlerinde Proof-of-Work (PoW) ve Proof-of-Stake (PoS) mekanizmalarını birleştiren Decred’in şu anki yükseliş ivmesinin nedenlerinden biri. PoS için DCR ödüllerini artıracak yaklaşan büyük sıkı çalışma olabilir. Dump ve pump madenci planlarını önlemek için doğrulayıcılar %30’dan %80’e yükseldi.

Tron’a gelince, ağın 5 Mayıs’ta algoritmik bir stabilcoin Merkezi Olmayan USD (USDD) piyasaya süreceğini belirten kurucusu Justin Sun’ın açıklamasıyla fırladı. Sun, %30 yıllık faiz vereceğini de ekledi.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin