Bu iki altcoin günün en fazla kazananları arasında yer alıyor! Takip edilecek seviyeler
Bu iki altcoin günün en fazla kazananları arasında yer alıyor! Takip edilecek seviyeler

Bu iki altcoin günün en fazla kazananları arasında yer alıyor! Takip edilecek seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bu iki altcoin RUNE ve ALGO bugün yüzde 15’in üzerinde artış kaydetti. Hafta sonuna girerken kripto piyasası genel olarak yükseliş eğiliminde. Aşağıda sırasıyla Thorchain (RUNE ve Algorand (ALGO) analizleri yer alıyor.

Thorchain (RUNE)

Thorchain (RUNE) Cuma gününün en büyük kazananlarından biri oldu. Altcoin Perşembe günkü 7,96 dolarlık dip seviyesinin ardından, RUNE bugünkü seansta gün içi en yüksek seviyesi olan 9,52 dolara kadar yükseldi.

Bugünün zirvesi, RUNE’nin 4 Aralık’tan bu yana işlem gördüğü en yüksek seviye olan geçen Pazar gününün en yüksek seviyesi olan 9,58 dolara yakındı. Cuma günkü fiyat artışı, fiyatların bir kez daha 8,99 dolardaki direnç seviyesinin üzerine çıkmasıyla geldi, ancak bu seviyedeki önceki kırılmalarda olduğu gibi, piyasa belirsizliği fiyatları düşürdü.

Bu grafiğe bakıldığında, bugünün kazancı, RSI’yi bu hafta en yüksek noktasına iten geri dönüşle birlikte art arda üç düşüş seansını takip ediyor. Bu nokta artık tavan olabilir ve önümüzdeki seanlarda dirençle karşılaşabilir.

Algorand (ALGO)

Hem QNT hem de Ethereum Classic (ETC) bugünkü seansın çoğunda yüksek işlem gördü, ancak gün boyunca kazançlar azaldı. Bu olurken, algorand (ALGO) yükseliş momentumunu korumayı başardı. Süreçte yaklaşık beş haftanın en yüksek seviyesine yükseldi.

Bugünkü ralli, altcoin fiyatının yükseldiği on ikide onuncu gündü ve bugünün kazanımları bizi 0,9395 dolarlık direncin biraz üzerine çıkardı.

ALGO 17 Şubat’tan bu yana en yüksek noktası olan 0,9472 dolarlık gün içi en yüksek seviyesine yükseldi ve fiyatların aşırı alım bölgesine girmesine yol açtı. Grafiğe bakıldığında, 14 günlük RSI göstergesi şu anda 67,80 seviyesinde seyrediyor. Bu fiyat gücünün geçen yıl Eylül’den bu yana ulaşmadığı bir nokta. altcoin ayıları muhtemelen zaten bir geri dönüş bekliyor, ancak bazı boğalar fiyatları 1,10 dolarlık tavana doğru daha da zorlamaya çalışabilir.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin