İflas kaygısı Bitcoin madenciliği yapan şirketi de etkiledi: Hisseler askıda!

İflas kaygısı Bitcoin madenciliği yapan şirketi de etkiledi: Hisseler askıda mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – İflas seçenekleri kripto endüstrisinde her zaman masada kaldı. Bu geçmişte olduğu gibi şimdi de geçerli. En fazla ayı sezonunda iflas ve çöküş hikayelerini duyuyoruz. Fakat 2022 yılında bu söylentiler fazlalaştı.

Bitcoin madenciliği yapan şirketlerin bile etkilendiği bir dönemin içindeyiz. Piyasanın önde gelen madencilik bir şirketi ise iflas söylentilerinin çoğalmasıyla birlikte yeni bir karara imza attı. Londra merkezli bir Bitcoin madencilik şirketi olan Agro Blockchain, 28 Aralık Çarşamba günü faaliyetlerine devam edeceğini duyurdu.

Şirket, Londra Menkul Kıymetler Borsası’nın 27 Aralık Salı günü kapalı olması nedeniyle ABD ile ticaretin 24 saat süreyle askıya alınmasını talep ettiğini belirtti.

Bitcoin madenciliği yapan şirket, hisseleri askıya alıyor

12 Aralık’ta, Bitcoin madenciliği şirketi, Londra Menkul Kıymetler Borsası’na yaptığı bir başvuruda, şu an itibariyle iflas başvurusunda bulunmadığını ve kendini yeniden yapılandırdığını duyurdu. 

Şirketin varlıklarını satmak ve likiditeyi azaltmak için ileri düzey görüşmeler aşamasında olduğu belirtildi. Ancak firma bu konuda herhangi bir garanti veremeyeceğini açıkladı.

Birleşik Krallık merkezli şirket, Salı günü kapalı olan ve şirketin web sitesinde yanlışlıkla iflas koruması için gönüllü olarak başvurduğunu söyleyen taslak materyalleri yayınlamasının ardından ticaretin bu ayın başlarında geçici olarak askıya alındığı Londra Menkul Kıymetler Borsası’nda da işlem görüyor.

theblock


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin