Kripto piyasasını iyileştirecek gelişme: Genesis ve Gemini anlaştı!

İflas haber çok geçmeden geldi: Genesis’in, borcu belli oldu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Geçtiğimiz günlerde iflas söylentilerinin dolaştığı şirket olan Genesis, sonunda açıklamayı yaptı. Binlerce alacaklısı bulunan şirketin bilançosu ağır oldu. Genesis’in iflas ilan eden üç şirketi arasında 100.000’den fazla alacaklısı var. 

Kripto kredi kuruluşu Genesis, “tüm müşteriler ve paydaşlar için değeri en üst düzeye çıkarmak ve işini gelecek için güçlendirmek için küresel bir çözüme ulaşmak için stratejik” olarak adlandırdığı perşembe gününün geç saatlerinde iflas başvurusunu yaptı.

Genesis, 19 Ocak Perşembe günü geç saatlerde iflas başvurusunu tamamlamış oldu. Genesis’in geçici CEO’su Derar Islim hazırladığı bir açıklamada, “Mahkeme içi yeniden yapılanma, varlıkları korumak ve tüm Genesis paydaşları için mümkün olan en iyi sonucu yaratmak için en etkili yolu sunuyor” dedi.

Kripto piyasasında son iflas başvurusunu Genesis yaptı

Digital Currency Group’un (DCG)  bir yan kuruluşu olan şirket,  yeniden yapılandırma sürecinde operasyonları finanse etmek için “bol likidite” olarak tanımladığı 150 milyon dolardan fazla nakit paraya sahip olduğunu söylüyor .

New York’un Güney Bölgesi’nde dilekçelerini veren kuruluşlar, bir holding şirketi olan Genesis Global ve borç verme odaklı yan kuruluşlar Genesis Global Capital ve Genesis Asia Pacific’tir. Genesis’in bir sözcüsü, Genesis Global Trading ve türevler ve spot ticaret ve saklama işleriyle ilgili diğer yan kuruluşların dahil edilmediğini ve faaliyetlerine devam ettiğini açıkladı.

Alacaklılar arasında kripto endüstrisinin önde gelen şirketleri yer alıyor. Toplu halde hesaplandığında yabancı kaynakların açıkladığı rakama göre Genesis’in borcu 3,5 milyar dolara ulaşıyor.

coindesk


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin