BlockFi’nin FTX ile ilgili maddi bağları gün yüzüne çıktı!

İflas eden şirket BlockFi, varlık ve borçlarını dosyalamak zorunda!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Geçtiğimiz sene birçok şirketin iflas haberlerini duyduk. Yılın başlamasının üzerinden birkaç ay geçtikten sonra ayı sezonuna bağlı olarak krizler kendini gösterdi. BlockFi bu şirketlerin başında geldi. Hatta iflas söylentileri 2022 yılının hemen hemen başında gerçekleşti.

BlockFi ile ilgili söylentiler çoğalırken asıl patlak kasım ayında yaşanan FTX olayı ile netlik kazandı. Dolaylı yoldan firma, iflas ettiğini açıkça dile getirdi. Bu iflasın hemen ardından ise mahkeme için önemli bir karar verdi. Bu karar aynı zamanda müşterileri de yakından ilgilendiriyor.

9 Ocak Pazartesi günü, kripto para ödünç verme şirketi olan BlockFi, Kasım 2022’deki iflas başvurusundan önce varlıkları, yükümlülükleri ve alınan ödemeler hakkındaki bilgileri ifşa edeceğini açıkladı.

BlockFi’den iflas ile ilgili yeni bir açıklama

Kripto kredi kuruluşu FTX ile ilgili bazı demeçlerle ön plana çıktı. Sadece şirket hakkındaki detaylar değil diğer açıklanan ifşalarda yatırımcılarla paylaşıldı.

İflas etmiş kripto kredi kuruluşu BlockFi, FTX’in gizli bir anlaşmanın parçası olarak belirli içeriden hesaplara yaklaşık 15 milyon dolarlık ödeme sağladığı için CEO’sunun geçen yıl vergi ödemek için platformdan 10 milyon dolara yakın nakit para çektiğini söyledi.

BlockFi, paydaşlarına yönelik mahkeme başvurularını ve iflas işlemlerini özetleyen bir sunum yaptı. Şirket, Kasım 2022’deki ilk iflas duruşmasından kısa bir süre sonra, 106 potansiyel alıcıyla temasa geçti. BlockFi, 30 Ocak’ta ihale süreci için mahkeme onayı isteyecek. Ayrıca şirketin kritik duruşması 17 Ocak’ta görülecek.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin