Kripto piyasasını iyileştirecek gelişme: Genesis ve Gemini anlaştı!

İflas eden kripto kredi kuruluşu Genesis, en az 1,8 milyar dolar borçlu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – CoinDesk’in Pazar günü bildirdiğine göre, kripto ticareti ve borç verme şirketi Genesis’in alacaklılarına en az 1,8 milyar dolar borcu var. Yabancı kaynağın paylaştığı haberde FTX sonrasında yaşanılan borç bilançosu ortaya çıktı. 

Financial Times ilk olarak Cumartesi günü Genesis’in Gemini’nin Kazanç programının müşterilerine 900 milyon dolar borcu olduğunu açıkladı. Buna ek olarak, anonim bir kaynağa atıfta bulunan CoinDesk raporuna göre Genesis, hukuk firması Proskauer Rose’un temsil ettiği bir grup çeşitli alacaklıya 900 milyon dolar daha borçlu.

Hukuk firması Kirkland & Ellis tarafından temsil edilen Genesis alacaklılarından oluşan başka bir özel grup daha var. Bu gruba borçlu olunan miktar bilinmiyor.

Genesis’in borcu neredeyse 2 milyar dolar

Bloomberg geçen hafta Proskauer Rose ve Kirkland & Ellis’in Genesis alacaklı gruplarını temsil ettiğini bildirdi.

CoinDesk’e göre Gemini müşteri grubunu hukuk firması Latham & Watkins temsil ediyor.

Genesis, FTX’ten ve daha önce Three Arrows Capital’den büyük darbeler aldıktan sonra geçen ay müşteri çekme işlemlerini durdurdu. Firma fon toplamaya çalışıyor ve olası bir iflas da dahil olmak üzere seçeneklerini araştırması için yatırım bankası Moelis & Company ile anlaştı.

Yatırımcıların, ödeme alıp almayacağı tam olarak bilinmiyor. Şu an alacaklılar 2 milyar dolarlık borcun ödenmesini bekliyor.

coindesk


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin