Filecoin (FIL) bulut depolama sürümü sunacak
Filecoin (FIL) bulut depolama sürümü sunacak

İddialı kripto para Filecoin (FIL) bulut tabanlı çözümler sunuyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bulut tabanlı depolama çözümlerine bir alternatif sunmayı amaçlayan iddialı yeni Blockchain kuruluşu Filecoin (FIL), üç aylık bir güncellemeyle projenin kamuya açık kodlarını oluşturacağını duyurdu.

Filecoin (FIL) bulut depolama sürümü sunacak

Filecoin’in özelliği, kullanıcıların aynı ada sahip yerel tokeni kullanarak ağdaki bilgileri depolayabilmeleri.  Örneğin madenciler temelde bir miktar Filecoin karşılığında yerel sistemlerinde depolama olanağı sunabilecek. Blockchain altyapısı ile ağ temel olarak bir bulut depolama sürümü sunuyor. Şimdiye kadar, ekip kodlarını özel olarak saklıyorlardı, ancak artık yayınlamaya karar verdiler. Bu durumu da şöyle açıkladılar:

Kod alanına özel ihtiyaç duyduğumuz kritik dönemi geçtik ve uygulamanın kamuya açık olmasından daha fazla fayda sağlayacağı bir noktaya hızla ulaştık. Bu nedenle önümüzdeki aylarda kod temeli yayınlamayı planlıyoruz. Bu dahil olmak için heyecan verici bir zaman olacak!

Filecoin ekibi yaklaşan gelişmeler için yol haritasını yayınladı

Ekip ayrıca yaklaşan gelişmeler için yol haritasını yayınladı. Yayınlanan yol haritasında dikkat çeken detaylar şu şekilde açıklandı:

Güncellemeler, her bir fazın neleri gerektirdiğini ve hangi özellikleri görmeyi beklediğimizi çok daha ayrıntılı bir şekilde ortaya koyuyor.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


UYARI: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin