featured
e-chat, Ethereum Hard Fork

ICO’dan sonra e-chat, Ethereum Hard Fork’una dönüşebilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

ICO sürecinin üçüncü turunda olan e-Chat, yeni bir duyuru yayınladı. ICO’dan sonra e-Chat, Ethereum Hard Fork’una dönüşebilir.  Bitcoin sistemindeki Hard fork’lar (çatallanma) artık kimsede şaşkınlık vermiyor hale geldi ancak e-Chat ekibi tarafından yürütülen ICO ile eşzamanlı yürütülen Ethereum çatalı, tüm kripto para topluluğu için gerçekten devrim yaratan bir şey olacak gibi görünüyor.

Mesele, projenin uzun zamandır normal blok zincir tabanlı mesajlaşma uygulamasının sınırlarını aştığını ve kendiliğinden gelişen ilginç bir girişim başlattığını gösteriyor.

e-Chat ekibi, mesajlaşmayı, herhangi bir katılımcının veya işletmenin e-Chat platformuna dayalı uygulamaları oluşturabildiği çok işlevli bir platform haline getirmeye ve hem uygulama içinde hem de uygulama içi ödemeler için kendi tokenlerini oluşturmasına karar verdi. Bir başka deyişle, bir taksi ile mahallede bir bebek bakıcısına kadar geniş bir hizmet yelpazesi sunulacak. WeChat uygulamasında da benzer işlevler var, ancak içerisindeki koruma derecesi arzulanan seviyede olmayıp, tüm ödemeler fiat para birimi cinsinden yapılabiliyor. Şu anda, e-Chat projesine katılan tek rakip, ICO’yu Mart 2018’de başlatan Telegram olabilir, ancak Mart ayında gerçekleşecek ve şu anda ICO’ya hazırlanıyorlar.

e-Chat, Ethereum Hard Fork, Mart başında düzenlenebilir. e-Chat mobil blok zinciri platformundaki ekibin 3 hedefi var:
– Ethereum ağının iyileştirilmesi;
– Yatırımcılar için ek fayda;
– Çok sayıda yeni kullanıcı ve geliştiricinin platforma anında cazibe merkezi olması.

Yatırımcılar için neden karlı olur?

Durum, standart değildir, çünkü ECHT token’in vadeli işlemleri, yakında tüccarlar için bir kriter sağlayacak bazı kripto para borsaları üzerinde ticarete başlatılacaktır. ERC-20 tokenlerini fork paralarına dönüştürmekle ilgili tüm konular, yatırımcıların oylarıyla belirlenecektir.

ICO’da çalışan ekibin yaklaşımı ile, hem sıradan kullanıcılar, hem de popüler blog yazarları arasında popülerlik kazanan gösterge niteliğindedir: Xenia Sobchak (2018’de Rusya’da cumhurbaşkanı adayı), Jay Alvarrez (aşırı derecede popüler seyahat blog yazarı, 6 milyon abone), Victoria Lopyreva (FIFA WC 2018 Büyükelçisi) ve diğerleri gibi…

Şu anda, e-Chat, projenin daha da geliştirilmesi için izleyeceği yolunu belirlemek adına yatırımcılar arasında bir oylama başlattı; yatırımcıların çoğunluğu çatala oy verirse, ekip bu konsepti değiştirecek.

Tüm ayrıntıları projenin resmi web sitesinde ve sosyal ağlarında bulabilirsiniz.

Unit 25A,

Wing Hing Commercial Building,

139 Wing Lok Street,

Sheung Wan, Hong Kong

+8 (528) 009-06441 – Hong Kong

https://investors.echat.io

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin