icobox
ICOBox’ın müşterileri 2018 yılında dört kat arttı

ICOBox’ın müşterileri 2018 yılında dört kat arttı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

ICOBox, 2018’in 3. ve 4. çeyreğinde 15 projenin ICO’lar aracılığıyla 45 milyon dolardan fazla para toplamasına yardımcı oldu. Bu token satışlarından bazıları halen devam etmekte olup, bu sayının artması bekleniyor.

ICOBox 2018’de müşterilerinin 270 milyon dolar toplamasına yardımcı oldu

ICOBox şu anda ABD, İngiltere, Japonya, Almanya, Rusya, Brezilya, Hollanda, Hindistan ve hatta Namibya gibi egzotik ülkeler de dâhil olmak üzere dünyanın her yerinden şirketlerle çalışıyor. Tüm bu projeler kendi özel satışlarını gerçekleştiriyorlar. Bazıları ise ICO’larını, STO’larını1 veya CTO’larını2 piyasaya sürmeye hazırlanıyorlar.

ICOBox Uluslararası Halkla İlişkiler ve İş Analitiği Başkanı Dima Zaitsev’un konu ile ilgili görüşleri şu şekilde:

Kripto pazarındaki krize rağmen, 2017 yılına kıyasla müşteri sayımız dört kat arttı: 2018’de 60’ın üzerinde şirkete hizmet verdik. Bu sayı, hem ilk coin tekliflerini gerçekleştirmelerine yardım ettiğimiz projeleri, hem de token ekonomilerini veya white paper’lerini geliştirdiklerimiz projeleri içeriyor. Geçen yıl boyunca müşterilerimizin 270 milyon dolar toplamasına yardımcı olduk. Ve bu yıl bu rakamın 2,5 kat daha yüksek olacağını umuyoruz. STO’larını yürütmek için vites artıran şirketlerin sayısında keskin bir artış olduğunu da fark ettik… 2019’da yatırımcıların çoğunlukla menkul kıymet tokeni pazarına odaklanacağı açık. Çünkü bu yaklaşım düzenleyici gereklilikleri karşılıyor ve yeni işlerin başlatılmasını sağlıyor. Modeller, geleneksel sermayeye erişim sağlıyor ve piyasa oyuncularının şimdiye kadar kullanılamayan bir dizi yeni varlık ile çalışabilmelerine imkân tanıyor.

ICOBox, 2017 yılında kuruldu. Şirket, bir yıldan biraz daha uzun bir süre önce bilinmeyen bir girişimken şimdi ICO’larını yürütmek isteyen Blockchain şirketleri için dünyanın en büyük servis sağlayıcısına dönüştü. ICOBox, kuruluşundan bu yana 100 projenin pazara girmesine ve ICO’ları aracılığıyla yaklaşık 670 milyon dolar toplamasına yardımcı oldu. Bunlar arasında INS, Universa, Play2Live, Crypterium, Celsius, Patron, Storiqa, Paragon, Tokenstars, CrowdGenie, SocialMedia.Market, Native Video Box, vb. gibi iyi bilinen projeler var.

Şu anda, ICOBox gelişmekte olan ve gelecek vaat eden STO ve CTO pazarlarında lider olmaya odaklanmış durumda.

___________________________

1 Menkul Kıymet Token Teklifi – tokenize edilmiş menkul kıymetlerin halka arzı

2 Karma Token Teklifi – hizmet ve menkul kıymet tokenlerinin özelliklerinin birleştirilerek oluşturulan karma tokenlerin halka arzı

– ICOBox –

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin