ICOBox
kripto-kisini-icobox-destegi-ile-atlatin

En iyi ICO pazarlama şirketleri arasında ICOBox başı çekiyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

ICOBox, Hackernoon tarafından yayımlanan bir derecelendirmeye göre, ICO pazarlama hizmetleri sunan en iyi şirket seçildi. Proje, sektörde ilk beş olarak kabul edilen Applicature, Official Startups, Argon Group ve AmaZix gibi önemli oyuncuların önüne geçti.

Platformun kurucu ortağı Daria Generalova konuyla ilgili mutluluğunu şu sözlerle dile getirdi:

Doğal olarak, ICOBox’taki ekip, başarılı ve seçkin meslektaşlarımızla birlikte ICO pazarlama uzmanları listesinin zirvesini oluşturmaktan son derece memnun. Gururla doluyuz, ancak bununla gelen sorumluluğu da kabul ediyoruz. Size garantiler getirmeyeceğimizi, ancak diğer hedeflerimiz arasında, lider Blockchain startup hızlandırıcısı olarak konumumuzu güçlendireceğimizi garanti etmeme izin verin. Evet, bu hedef oldukça iddialı ama aynı zamanda da elde edilebileceğine inanıyoruz.

Platform desteğiyle ICO’larda toplanan miktar 400 milyon dolar ve artıyor

Platform, destek verdiği ICO’lar üzerinden 400 milyon dolar toplayan 80’den fazla projeye şimdiden hizmet verdi. Bazı ICO’lar hala çalışıyor, dolayısıyla bu sayı artacak.

ICOBox’un yardımıyla piyasaya sürülenler arasında INS, Universa, Play2Live, Crypterium, Celsius, Storiqa, Tokenstars, CrowdGenie, SM.M, NVB vb. şirketler yer alıyor. Bunlar kripto evrenine gerçekten eşsiz ve yenilikçi çözümler ve hizmetler getiriyor.

Platform bir nevi “dolandırıcı değil” damgası anlamına geliyor

ICOBox ile iş birliği, pazar için bir çeşit “no-scam” onay damgasını işaret etmeye başladı. Ancak seçilenlerden biri olmak kolay değil. Çok uzun zaman önce şirket kendi ICOBox Blockchain Araştırma Merkezi’ni (IBRC) kurdu. Merkezin uzmanları, kendi imza ICO pazar analizlerini yayınlıyor, düzenli olarak medyadaki en önemli Blockchain ve kripto piyasası sorunlarıyla ilgili görüşlerini paylaşıyor ve ICOBox’ın müşterisi olmak isteyen her projenin değerlendirmesini yapıyor.

ICOBox, 2017 yılında, alanında son derece yetkin üç Rus piyasa uzmanı tarafından oluşturuldu. Şirketin kurucusu bir seri girişimci Nick Evdokimov; bunun yanı sıra kurucu ortakları bir internet işadamı Anar Babaev ve bir PR, pazarlama ve iletişim uzmanı Daria Generalova.

Kurulduğu günden bu yana bir yıl geçen şirket, dünyanın önde gelen ICO hazırlama ve yürütme hizmetleri ve ICO sonrası destek sağlayıcısı olarak devasa bir büyüme gösterdi.

Detaylı bilgi için platformun web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

ICOBox

Web Sitesi – Telegram KanalıTelegram Grubu

TwitterMediumFacebookLineKakaoLinkedinBitcointalk

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin