featured

ICO şirketleri Ethereum tabanında milyonlarca doların üstünde oturuyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Günümüzün en ünlü 2017 boğa koşusu sırasında başlatılan ICO’lar, görünüşe göre, bazı projeler için milyonlar toplamış durumda, hatta şu anki haliyle ETH ile yarışabilirler. ICO şirketleri toplamda çok büyük bir miktarla Ethereum Blockchain’de duruyorlar. Bu, miktar o kadar çok ki bir borsada işlem görmeseler bile, bu şirketlerin birçoğunu yıllar boyunca projelerini sürdürebilir.

ICO şirketleri Ethereum tabanında henüz ortaya çıkmadı

12 ay önceki kripto para dünyası heyecanına göre kesinlikle bir yavaşlama görüldü. Pek çok popüler ICO’nun düzenlenmesine rağmen, finanse edilen projelerin birçoğu henüz ortaya çıkmadı. Ama bu fon eksikliği için değil. Bir ICO’da ortaya çıkan para miktarı, her zaman harcama raporları olmasa da, kamusal bilgi meselesi. Böyle olunca, ETH’yi ICO’lardan depolamak için kullanılan cüzdanlara bakarak, ne kadarının tasfiye edildiğini görmek mümkün. ICO’lar için bilinen değerlerin tam listesi burada mevcut, ancak burada bazı önemli noktalar bulunuyor:

Bu ICO’lar için geleceğe yönelik bütçeleme konusunda söylenecek çok şey var, ama gerçek olan şu ki yatırımcılar için açık bir para meselesi olmadığı halde yatırımlarının bu şekilde yavaş ilerlediğini görmek sinir bozucu olabilir. Nihayetinde şirketler birbirinden gerçek potansiyellerine göre ayrılacak.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin