Brezilya merkezli borsa hizmetlerini sonlandırdı
Brezilya merkezli borsa hizmetlerini sonlandırdı

ICO Rating raporunu açıkladı ve ilk 10’da bir Türk borsası var: İşte en güvenli Türk borsası!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

ICO derecelendirme platformu ICO Rating, yeni bir rapor  yayınladı. ICO Rating dünyadaki kripto para borsalarını güvenlik başlığı altında incelemeye aldı ve güvenlik protokollerinin etkinliğini ortaya koydu. Ancak bunların sonuçları bir hayli şaşırtıcı.

ICO Rating, ticaret hacmi 1 milyonu aşan kripto para borsalarını inceledi

Raporda, günlük ticaret hacmi 1 milyonu aşan 100 hesap incelendi ve kullanıcı hesabı güvenliği ve alan güvenliği dahil olmak üzere çeşitli kriterlere göre değerlendirme yapıldı.

24 saatlik işlem hacmi 1 milyon doların üzerinde olan borsaları inceleyen ICO Rating borsaların, %41’inin 8 karakterden daha az şifrelere izin verdiğini, %37’sinin yalnızca harf ya da sadece rakamlardan oluşan şifreleri kabul ettiğini, %5’inin e-posta doğrulaması olmaksızın hesap oluşturmaya izin verdiği, %3’ünde iki faktörlü doğrulamanın bulunmadığını, %46’sının dört önemli kriteri karşıladığını ortaya koydu.

İşte Türkiye’nin en güvenli kripto para borsası!

Birçok güvenlik kriterleri üzerinden bir değerlendirme yapan ICO Rating, dünyanın en güvenli 10 kripto para borsasını açıkladı. ICO Rating’e göre en güvenli 10 kripto para borsası arasında Binance yok, ancak bir Türk borsası var. İşte rapora göre en güvenli 10 kripto borsası sırasıyla şunlardır:

  1. Coinbase Pro
  2. Kraken
  3. BitMEX
  4. GOPAX
  5. CPDAX
  6. Bitlish
  7. BTCTurk
  8. Cobinhood
  9. Hotbit
  10. Coinut

BTCTurk Borsası, ICO Rating’in raporunda ilk 10’da yer alan tek Türk kripto para borsası! Ayrıca bu rapora göre, Türkiye’nin en güvenli kripto para borsası.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin