YouTube, Twitch ve Wikipedia'daki içerik üreticileri XRP kabul edecek
YouTube, Twitch ve Wikipedia'daki içerik üreticileri XRP kabul edecek

YouTube, Twitch ve Wikipedia’daki içerik üreticileri artık XRP kabul edebilecek

service service
Share

Share This Post

or copy the link

İçerik üreticileri XRP tokenlerini artık doğrudan kullanıcılar tarafından kabul edebilecek.

Ripple Labs’ın eski CTO’su Stefan Thomas’ın bir fikri olan Coil, bu yeniliğin mihenk taşlarını ortaya koymuştu. San Francisco merkezli şirket, kullanıcıların içerik oluşturucuları doğrudan XRP tokenleri aracılığıyla yönlendirmelerine olanak tanıyor. Konsept, günümüzde geçersiz bir Bitcoin tipping uygulaması olan Changetip’ten ödün alınmakla birlikte Coil bir şekilde kendisini günümüzün reklam destekli Web’ine alternatif olarak öne çıkarıyor.

Thomas konuyla ilgili şöyle söyledi:

Onlarca yıldır insanlar, reklamın desteklediği ağdan kopan içerik oluşturucularını desteklemek için mikro ödemelerin potansiyelini tartıştılar. Bir kesim insan, içerik paketleyen abonelik hizmetleri oluşturdu. Ancak, mikro ödeme ve abonelikler her zaman, Web’deki muazzam içerik çeşitliliğini yakalayamayan kapalı sistemler olarak inşa edildi.

İçerik üreticileri XRP tokenlerini hangi platformlarda kabul edebilecek?

Yenilik YouTube, Vikipedi, Twitch, Internet Archive ve Beat gibi en büyük platformlarla uyumlu olacak.

Coil, özellikle abonelik temelli içerikler söz konusu olduğunda, yeni teknolojinin benimsenmesi için birçok olanak sunacak.

Spotify’ı düşünün, Uber’i düşünün, Web’de dolaşan reklamları düşünün. Bu sadece “Internet of Value”un bir başlangıcı! Coil bizim devasa bir projemiz. Coil, Ripple’a verdiğimiz önemi hatta daha fazlasını hak ediyor!

Kripto pazarı hala genç ve her proje için yeniliklere yer var. Coil, lansmanı yapılmış olmasına rağmen oyununu gelecekteki güncellemelerle tamamlayabilecek. Şimdiye kadar, mikro ödeme tarayıcı uygulaması en azından güçlü bir satın alma fazında, XRP tokenlerinin yükselme potansiyelini artırabilir.

ccn

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin