huobi
HUSD ve PAX Huobi platformunda sektörde bir ilki gerçekleştirecek

HUSD ve PAX Huobi platformunda sektörde bir ilki gerçekleştirecek

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Stable Universal ile Paxos Global, sabit koinler HUSD ve PAX’ın sektörde bir ilk olarak 1’e 1 oranlı takas ile Huobi’de yer alacağını açıkladı.

Varlıkları dijitalleştirip mobilize eden fintech şirketi Paxos Global PTE Ltd ve ABD kaynaklı Blockchain girişim şirketi Stable Universal, Avrasya Blockchain Zirvesinde birlikte yaptıkları açıklama ile HUSD ile PAX’ın 1’e 1 oranla Huobi Global’de yer alacağını duyurdular. Böylelikle tarihte ilk kez iki sabit koin 1’e 1 oranla erişilebilir halde olarak açık dolaşıma imkan vermiş olacaklar. Benzer fonksiyonellik yakın bir zaman içerisinde Paxos platformunda da uygulamaya konulacak.

Huobi kripto para borsasında bir ilk gerçekleşecek

Paxos Kurucu Ortağı ve Asya Bölgesi CEO’su Rich Teo, açıklamanın kendilerinde yarattığı heyecanı dile getirirken şunları söyledi:

Paxos olarak kendimizi, PAX ile takas konusunda elde ettiğimiz başarıyı, ortak olduğumuz tokenlarda da yakalamaya adadık. Her ikisinin de hamisi olarak en yüksek düzenleyici standartlarını koruyarak, karşılanabilir tutmayı sürdüreceğiz. Bu şekilde hem HUSD hem de PAX’ın likiditesini önemli ölçüde artıracağımıza inanıyoruz.

Stable Universal Kurucusu Frank Zhang:

Düzenlemeye uygun sabit koinlerin nihai karşılanabilirliklerinin yanı sıra likiditeyi birleştirerek işlem fonksiyonelliği sağlamak, sorunsuz kullanıcı deneyimi sağlayabilmenin en önemli özelliği. Stable Universal olarak tüm düzenlenmiş sabit koinlerde böylesi karşılanabilirlik arayışımızın, yakın gelecekte sektör standardı haline geleceğine inanıyoruz.

17 Ekim 2019 tarihi itibarıyla Huobi Global müşterileri, hiçbir komisyon ödemeden 1’e 1 şekilde HUSD ile PAX arasında geçiş yapabilecekler. Bu yeni fonksiyonellik Stable Universal ile Paxos Global arasındaki anlaşma doğrultusunda hayata geçirilirken Huobi Global de, volatiliteye karşı güvenceli bir şekilde pazarda 1’e 1 sabit koin takasını ilk kez sunarak likiditeye katkıda bulunmuş olacak.

Huobi Global CEO’su Livio Weng ise projeyle ilgili şunları söyledi:

Sabit koinler pazarı, kripto para birimleri pazarına ilave bir güven sağlıyor. Huobi olarak ise uyum sağlama, likidite ve kredilendirme konusunda HUSD projesinden en üst standartların oluşmasını bekliyoruz. Bu anlaşma, sabit koinler için hem bir köprü hem de liderlik anlamı taşıyor. Topluluğumuz için önemli bir amaca hizmet ediyor ve bu fonksiyonelliği kullanıcılarımıza sunabilmiş olmaktan gurur duyuyoruz.

Stable Universal, HUSD Token’ı bu Temmuz ayında ortaya çıkartmıştı. ABD dolarına 1’e 1 sabitlenen HUSD, likiditeyi güçlendirmek ve işlem deneyimini basitleştirmek üzere tasarlandı. Her bir HUSD’nin karşılığı 1 ABD doları, Paxos Trust Company rezervlerinde saklanıyor ve çok tanınmış bir ABD’li denetleme kuruluşunun gözetimi altında. Kullanıcılar www.stcoins.com üzerinde kaydolarak HUSD ile ABD doları arasında takas işlemi yapabilirken ayrıca HUSD’den PAX’a www.hbg.com üzerinden geçebilirler.

Huobi Group hakkında

Çok sayıda girişimcilik iştiraklerine sahip olan Huobi Group, dünyanın lider blockchain şirketlerinden biri. 2013 yılında kurulan Huobi Group’un işlem hacmi 1 trilyon ABD Doları’nı aşmış durumda. Dijital para ticareti ve varlık yönetimi alanlarında güvenli, güvenilir ve kullanışlı altyapısı ile gurur duyan şirket, 130’dan fazla ülkede milyonlarca kullanıcıya hizmet veriyor. Daha fazla bilgi için www.hbg.com adresi ziyaret edilebilir.

Paxos hakkında

Paxos’un misyonu, varlıkları internet hızında mobilize ederek finans sektörünü modernize etmek. Paxos, paradan emtiaya ve tahvillere kadar her türden varlıkların dijitalleştirilmesiyle 7-24, anlık olarak transfer edilebilmelerini sağlayacak bir gelecek kuruyor. Durağanlık riskinin ortadan kalkmasıyla birlikte sıkışmış trilyonlarca dolar sermaye global ve engelsiz bir şekilde işe dönüşecek.

Stable Universal hakkında

Stable Universal bir blockchain girşimi. İlk sunumuysa, ABD doları destekli sabit koin olan HUSD Token. www.stcoins.com üzerinden alınabilen token, ABD doları ile 1’e 1 orana sahip olmanın yanı sıra Huobi’de takas için de kullanılabiliyor.

Bilgi için:

Message İletişim / Ersan Çetin / 0216 318 84 71-72 / 0532 774 40 42 / [email protected]

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin