Huobi Türkiye'den ses getirecek komisyon kampanyası
Huobi Türkiye'den ses getirecek komisyon kampanyası

Huobi Türkiye ayda iki kez webinar düzenleyecek: “Huobilgi”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Merkezi Singapur’da bulunan ve bir süredir Türkiye operasyonlarıyla dikkat çeken dünyaca ünlü kripto para borsası Huobi, Türkiye’de ses getirecek bir webinar serisine başlıyor. “Huobilgi” adı verilen ve ayda iki kez gerçekleştirileceği duyurulan seminerlerde alanında uzman konuklar, kripto para dünyasındaki yenilikleri meraklılarla buluşturacak.

Türkiye’deki faaliyetlerine hız kazandıran dijital varlık alım/satım platformu Huobi, bu ay yeni bir etkinlikle kriptoseverlere seslenmeye başladı. Kripto para ve Blockchain  dünyasında en çok merak edilen konuları işleyecek olan Huobilgi online eğitim seminerleriyle alanında uzman kişiler, Türkiye’de Blockchain ve kripto paralara ilgi duyanlara en güncel bilgileri ve gelişmeleri aktaracak.

Huobi ilk webinarını yayınladı

Huobilgi webinarlarının ilki, Huobi Türkiye YouTube kanalında yayınlandı. Bitcoin halving konusunun işlendiği ilk webinar’ın konuğu kripto para dünyasının “Squanch” olarak da tanıdığı Muhabbit Kurucusu Dr. Aytunç Yıldızlı oldu. Yıldızlı, Huobi Türkiye Topluluk Yöneticisi Şafak Kayran’ın moderatörlüğünde, mayıs ayında gerçekleşmesi beklenen ve kripto para dünyasının yoğun ilgisine tanık olan BTC halving’e dair en çok merak edilen soruları yanıtladı.

Huobi’nin Türkiye’deki faaliyetlerine başlamasından bu yana Blockchain ve kripto para ekosistemini genişletmeye odaklandıklarını vurgulayan Huobi Türkiye Genel Müdürü Alphan Göğüş, Huobilgi webinarlarına ilişkin şunları söyledi:

Huobi Group bünyesindeki Huobi Üniversitesi birçok ülkede Blockchain alanında girişimcilerin, iş insanlarının ve uzmanların yetişmesine katkıda bulunuyor. Huobi Türkiye olarak biz de ülkemizde büyük bir ilgiyle takip edilen Blockchain ekosistemini etkileşimli platformlar kurarak genişletmeyi en önemli sorumluluğumuz olarak görüyoruz. Her ay iki adet Huobilgi online eğitim webinarı organize etmeyi planlıyoruz. Önümüzdeki eğitimlerde de birçok uzman konuğumuz eşliğinde kripto para dünyasındaki yeni trendleri, uygulamaları ve yaklaşımları topluluğumuzla birlikte keşfedecek olmanın heyecanını yaşıyoruz.

Hürriyet

Global Macro Investor raporundan akılalmaz Bitcoin ve altın tahmini!


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin