Huobi Token (HT) işlem hacmi 24 saat içerisinde %140 yükseldi!
Huobi Token (HT) işlem hacmi 24 saat içerisinde %140 yükseldi!

Huobi Token (HT) işlem hacmi 24 saat içerisinde %140 yükseldi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Huobi Token (HT) yazım sırasında 9 dolardan işlem görüyor. Altcoin’in işlem hacmi son 24 saat içerisinde %140 artış kaydetti. HT’nin günlük grafiğindeki yükseliş, pozitif hareketin devam edebileceğini ortaya koyuyor.

Huobi Token (HT) şu ana kadar harika bir ay geçirdi. Elde edilen verilere göre HT, son 24 saatte fiyatta %15,27’lik bir artışın ardından 9,09 dolara yükseldi yazım sırasında 9 dolar seviyesine kadAr geriledi. Buna ek olarak geçen haftadan bu yana %21 artış yaşadı.

HT’nin 24 saatlik işlem hacmi de %140’tan fazla yeşilde ve şu anda yaklaşık 63.725,143 dolarda yer alıyor. Altcoin 1.382.828,224 dolarlık piyasa değeri, onu piyasa değeri açısından 38. en büyük kripto para oldu. HT ayrıca piyasadaki en büyük iki kripto para olan Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) karşısında sırasıyla yaklaşık %15,31 ve %14,44 oranında güçlenmeyi başardı.

HT, piyasaya büyük bir alım hacmi girişinin ardından 5,50 dolardaki direnç seviyesini tamamen aştı. Yukarı doğru hareketin neredeyse parabolik olacağına dair erken bir işaret, 9 EMA çizgisinin 20 EMA çizgisinin üzerinde yükselişle geçmesidir. O zamandan beri, HT’nin fiyatı 4,00 dolardan şu anki fiyatına yükseldi. Günlük RSI göstergesi de yükselişi işaret ediyor. Günlük RSI göstergesinde görülen yükselişe ek olarak, 9 EMA çizgisi hâlâ 20 EMA çizgisinin üzerinde konumlanıyor ve iki çizgi arasındaki boşluk genişliyor.

coinedition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin